Dating buget, Sugeraţi un set de date

Idem pt primarii n-are nici o eficienta sa tii birou de contabilitate, resurse umane etc la fiecare primarie din judet, unele nu au bani nici de becurile de la stilpii din comuna. S-ar face economii uriase.

Nu se justifica sa ai in acelasi oras mai multe spitale de exemplu, fiecare cu biroul lui de contabilitate, resurse umane, directori si toata sefimea.

dating buget

Asta e si cauza principala pt care nu au fost construite alte spitale. Ar fi disparut toata aceasta privilegiatura. O singura unitate de administrare, cu un director, un singur birou de resurse umane, adminsitrativ pentru toate este sificient etc.

dating buget

S-ar face economii uriase. Ginditi-va doar la armata de directori pentru care nu ar mai fi platite salarii, masina de serviciu, utilitati etc.

dating buget

La fel e si in scoli : Ar trebui creat un serviciu adminsitrativ contabilitate, resurse umane, achizitii etc pentru toate.

Idem pt primarii n-are nici o eficienta sa tii birou de contabilitate, resurse umane etc la fiecare primarie din judet, unele dating buget au bani nici de becurile de la stilpii din comuna.

dating buget

Aici e marea sursa de bani - eliminarea posturilor inutile si crearea unor unitati comune de administrare, iar in multe situatii se poate si externalizare ex.

Dar nu se doreste.

dating buget

Din pacate si Citu, ca si toti ceilalti evita sa intre puternic in aceasta hotie de privilegii care alimenteaza aristocratia bugetara.

Ne spune in ris ca va elimina voucherele de vacanta insa doar anul acestacare inseamna cit dle finantist? A fost vreodata Citu la finante sa vada cum sint organizate ghiseele : la unul dai foaia de varsamint si la dating buget de linga el, dai banii.

Nu se doreste o reforma adevarata, ci doar simulare.

dating buget