Prin dob

Fiecare telescop Omegon Advanced Dobson este livrat impreuna cu un focalizator de 2" Crayford. Detaliile ce pot fi observate la Luna si planete in special, sunt impresionante. Focuser Crayford de 2" Utilizati oculare de 1,25" sau de 2" pentru a avea imagini incredibile. Rezultatul este o temperatura diferita a oglinzii principale datorita mediului inconjurator. Un arc tensionat regleaza miscarea usoara pe axa declinatie. Racire mai rapida - observati mai repede: ventilator de racire pentru oglinda principala.

Telescop Omegon Dobson N 203/1200 DOB

Downloads Descriere produs: Cand Galaxia Whirlpool arata in ocular la fel de clar precum in fotografii, cand puteti vedea detalii individualre de mici dimensiuni, cand roiurile de stele sunt rezolvate pana in centru, sau cand puteti vedea chiar in culori Nebuloara din Orion - atunci stiti ca nu veti renunta niciodatala telescopul Omegon Dobson 16"! Bucurati-va de observatii fantastice impreuna cu acest telescop - vedeti lucruri nemai vazute printr-un telescop mai mic.

prin dob

Observarea cerului noptii se face mai usor cu telescoapele Dobson Omegon Pro cu echipare deluxe. Odata ce ati localizat obiectul, va prin dob sa va bucurati de imaginea acestuia.

In general telescoapele Dobson au performante foarte bune in aceeasi categorie de pret. Contrast si claritate - recomandam acest telescop oricarui astronom amator ce doreste observatii usoare si fara monturi complicate. Datorita proprietatilor antireflex, nebuloasele si galaxiile vor aparea chiar mai stralucitoare decat in telescoape similare de aceeasi apertura.

Acest lucru este jillian încă dating emmett observarea pe perioade mai lungi, chiar si la puteri mari de marire. Dar nu toate telescoapele Dobson au posibilitatea de a urmari obiectele astronomice - de multe ori ele nu functioneaza fin.

Acest telescop superior este complet diferit! Caracteristici pe scurt: - focalizare fina - focuser Crayford de 2" cu adaptor 1.

In locul placilor de teflon, ambele axe sunt echipate cu rulmenti speciali. Acest lucru va permite sa miscati telescopul mult prin dob usor si va efectua urmarirea unui obiect astronomic extrem de fin, in orice directie.

  1. Oasis online dating perth
  2. Double dating app dragons den
  3. Accesorii recomandate Descriere produs: Cand Galaxia Whirlpool arata in ocular la fel de clar precum in fotografii, cand puteti vedea detalii individualre de mici dimensiuni, cand roiurile de stele sunt rezolvate pana in centru, sau cand puteti vedea chiar in culori Nebuloara din Orion - atunci stiti ca nu veti renunta niciodatala telescopul Omegon Dobson 16"!

Avantajul este acela ca puteti mentine obiectele astronomice in campul vizual mult mai usor - chiar si la puteri mari de marire. Alunecarea poate fi reglata in functie de necesitatile dumneavoastra, prin intermediul celor doua rotite de control manual. Un alt avantaj al sistemului de alunecare este acela ca centrul de greutate al telescopului este reglabil, evitandu-se astfel situatia in care daca utilizati un ocular mai greu, telescopul isi va pierde echilibrul si va aluneca intr-o parte.

prin dob

Imaginile au contrast bun, sunt detaliate si luminoase. Datorita acoperirilor multistrat, suprafata ce reflecta lumina este protejata in timp. Acesta permite telescopului sa produca o imagine de calitate, mult mai repede.

prin dob

De acum nu mai trebuie sa asteptati mult timp racirea oglinzii. Focuser Crayford de 2" Utilizati oculare de 1,25" sau de 2" pentru a avea imagini incredibile. Rulmentii precisi de pe ambele axe permit urmarirea precisa a obiectelor astronomice. Poate fi dezasamblata pentru un transport usor Telescopul Omegon Dobson 16" utilizeaza un design truss - trei profiluri solide sunt utilizate pentru a conecta ansamblul oglinzii principale la cel al oglinzii secundare, ambele cu greutate redusa si permitand transportul usor cu masina.

Telescop GSO Dobson N 300/1500 DOB

Avantajul Dobson: constructie simpla si rapida Care este beneficiul acestui instrument? Telescopul Dobson consta in doua parti. Acesta va permite montarea intr-un timp extrem de scurt. In plus, este mai ieftin decat un telescop echivalent pe o montura paralactica.

prin dob

Prin dob se pune pe placerea de a observa vizual. Descoperiti cerul cu ochii dumneavoastra. Racire mai rapida - observati mai repede: ventilator de racire pentru oglinda principala.

Pachetul de baterii ofera loc pentru opt baterii 1,5V AA. Sistem de frictiune deluxe: telescopul se misca fin in directia dorita. Centrul de greutate este reglabil. Telescopul Dobson asezat pe montura. Cu ajutorul sistemului de reglaj al frictiunii puteti seta nivelul dorit de frictiune.

Cautati, gasiti si observati: Cautator Deluxe si focalizator 2" Crayford cu microviza.

Puteti admira oricand sute de obiecte pe cerul noptii. Focalizator Crayford: gasiti astfel tot timpul imaginea clara. Fiecare telescop Omegon Advanced Dobson este livrat impreuna cu un focalizator de 2" Crayford. Acesta este suportul pentru ocularul dumneavoastra prin care faceti observatiile.

Ocular SWA 32mm inclus la livrare. Accesorii recomandate: Va rugam inainte de a cumpara acest produs luati in considerare recomandarile noastre pentru accesorii. Recomandari accesorii.

prin dob