China show

Cu toate acestea, telespectatorii au fost mai atrași de firea lui dezinteresată, astfel că l-au menținut în cursă timp de aproape trei luni. Tânărul s-a înscris din întâmplare la emisiune, iar telespectatorii l-au susținut până în finală, cu toate că le-a cerut de nenumărate ori să-l elimine, informează The Guardian, citată de Digi Ivanov a ajuns astfel până în finala de sâmbătă, însă a fost eliminat pentru că nu a adunat suficiente voturi pentru a intra în formație. În China, emisiunile de tip reality-show în care sute de tineri aspiranți trec printr-un proces dur de selecție au mare succes la public. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. Spre deosebire de ceilalți concurenți mult mai implicați, tânărul rus nu și-a dat silința în emisiune, iar asta s-a văzut în probele de dans și de cântat alături de ceilalți concurenți.

China show, 27 aprilie Ultimul update Marți, 27 aprilieVladislav Ivanov, 27 de ani, din Vladivostok, a fost eliminat sâmbătă, după trei luni de chin, din cadrul unui show chinezesc.

china show 27 dating 22 de ani

Tânărul s-a înscris din întâmplare la emisiune, iar telespectatorii l-au susținut până în finală, cu toate că le-a cerut de nenumărate ori să-l elimine, informează The Guardian, citată de Digi Ivanov, care vorbește mandarină, s-a alăturat show-ului Produce Camp în calitate de traducător. Ulterior, producătorii l-au invitat să se înscrie drept concurent datorită fizicului său. Însă atunci când au început filmările, bărbatul a regretat imediat decizia luată.

china show dating on-line assam

El ar fi putut părăsi emisiunea, însă potrivit contractului pe care îl semnase, oricine voia să părăsească formatul în timpul sezonului trebuia să plătească amenzi uriașe. Spre deosebire de ceilalți concurenți mult mai implicați, tânărul rus nu și-a dat silința în emisiune, iar asta s-a văzut în probele de dans și de cântat alături de ceilalți concurenți.

china show dating în urdu

Vladislav Ivanov a transmis de mai multe ori publicului să nu-l mai voteze, pentru că el nu-și dorește să fie printre cei 11 câștigători, obligați prin contract să pornească o formație. Cu toate acestea, telespectatorii au fost mai atrași de firea lui dezinteresată, astfel că l-au menținut în cursă timp de aproape trei luni.

china show dating on-line pe kik

Lăsați-l să facă ! În China, emisiunile de tip reality-show în care sute de tineri aspiranți trec printr-un proces dur de selecție au china show succes la public. În emisiunea Produce Campconcurenții erau duși pe o insulă din provincia Hainan și lăsați fără telefoanele mobile în majoritatea timpului.

china show femeia pe care o întâlnesc cu un alt tip

Cu toate că transparența sistemului de votare a fost pusă la îndoială în cadrul acestor concursuri, Vladislav Ivanov ar fi câștigat simpatia publicului, fiind perceput un antierou.

Ivanov a ajuns astfel până în finala de sâmbătă, însă a fost eliminat pentru că nu a adunat suficiente voturi pentru a intra în formație.

china show couchsurfing nu este un site de dating

Foto: Captură Video.