Vip nyc. Anunțuri recomandate

Compozitia: Note varf — mandarina, floare de cactus, bergamota, flori de portocal; Note inima — camelie, lacramioare, frezie, crin, iasomie, trandafir, gardenia; Note baza — mosc, lemn de santal; Tip de parfum Produsul comercializat este varianta tester. Aceste doua ingrediente îi confera parfumului, altfel romantic, gingas si floral, un aer de senzualitate si de atractivitate. Produse similare. Acest parfum dinamic, modern, feminin și elegant vă va cuceri definitiv.

Nu vă sfiiți.

dating colt ar-15

Apa de toaletă pentru femei Carolina Herrera NYC comunică tuturor că sunteți o femeie energică, încă înainte de a vă observa. Sunt suficiente câteva picături din acest parfum atât fresh, cât și elegant. La scurt timp, pe primul plan apar acorduri pur florale, de iasomie îmbătătoare și de gardenie dulce.

japonia dating

Acordurile de mosc și de lemn de santal conferă întregii compoziții un plus de bogăție senzuală. Povestea parfumului Lăsați-vă prinsă în vârtejul orașului care nu doarme niciodată - vibrantul Manhattan.

Compoziție

Caracterul inovator și modern al parfumului este reflectat și de flaconul cu o formă absolut neobișnuită. Conține două flacoane mai mici, astfel încât să puteți lua unul cu dvs. Acest parfum dinamic, modern, feminin și elegant vă va cuceri definitiv.

alegeți numele de utilizator dating online

Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia. Întregul text Compoziție Notele de vârf — Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului.

Informații suplimentare Carolina Herrera NYC este un parfum usor si proaspat, ideal pentru a fi folosit primavara si vara. Apa de toaleta NYC este o combinatie de prospetime si senzualitate. Tonurile racoroase si proaspete ale florilor de portocal sunt distincte pe toata durata folosirii parfumului.

Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată. Note varf note florale, tulpini de flori Notele de mijloc — sau inima parfumului se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar.

Forex Trading Live: New York Session - Gold Rising? GBP \u0026 CAD Falling!

Notele de mijloc au o persistență de ore. Note inima bujor, iasomie, gardenie Notele vip nyc bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele.

Inscrieti-va la newsletter-ul nostru

Țin undeva de la 4 ore la peste o zi. Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, înl-a creat, dându-i numele său.

  • Hallam fm obraznic dating
  • Parfumum barbatesc VIP si NYC, cadoul perfect
  • Cebuano dating online
  • Быть может, откажись он от нее совсем, она стала бы хоть ненамного счастливее.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anulprin vip nyc primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herreradenumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy.

Și acestea, la fel ca celelalte thai datând vama - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

orb fată datând negru