Bf3 battlelog

Acest motor actualizat Frostbite poate înfățișa realist distrugerea clădirilor și a peisajelor într-o măsură mai mare decât versiunile anterioare. În timp ce o mulțimes urmărește, Solomon îl împușcă pe Montes, dar Blackburn reușește să-l omoare pe Solomon lovindu-l cu o cărămidă cap și recuperează bomba nucleară. În epilog, este dezvăluit că Dima a supraviețuit detonării de la Paris, deși a suferit intoxicații cu radiații din explozie. Blackburn îl urmărește pe Solomon prin canalizare și până la nivelul străzii.

Modul de joc[ modificare bf3 battlelog sursă ] Battlefield 3 prezintă bătăliile de arme combinate prin moduri de un singur jucător, de cooperare și multiplayer. Acesta reintroduce mai multe elemente absente din jocurile Bad Company, inclusiv avioane de luptă, poziția predispusă și harti cu capacitate maxima de 64 de jucători pe PC. Hărțile acoperă străzile urbane, zonele din centrul metropolitanului și peisajele deschise, potrivite luptelor cu vehiculele.

Ecranul despărțit nu este disponibil. Participarea la modul de cooperare permite jucătorului să adune puncte care deblochează conținut suplimentar care poate fi utilizat în multiplayer. Clasa Assault se concentrează pe puști de asalt și medici.

Meniu de navigare

Clasa de asistență se concentrează pe mitraliere ușoare și furnizarea de muniții. Clasa Engineer se concentrează pe sprijinirea și distrugerea vehiculelor.

dating site-ul culturisti datând un bărbat cu guler albastru

Clasa Recon se concentrează pe depistarea inamicilor. Mecanica armelor a fost schimbată pentru a utiliza noul motor grafic: armele compatibile pot avea bipode atașate, care pot fi apoi dislocate atunci când sunt în poziție predispusă sau în apropierea unui peisaj adecvat și bf3 battlelog un impuls semnificativ pentru precizia și reducerea recuperării.

dating vamă în polonia dating blog tumblr

Focul suprimant din armele estompează vederea și reduce acuratețea celor sub foc, precum și regenerarea sănătății. Cu toate acestea, mai multe moduri de joc sunt disponibile prin achiziționarea de pachete de conținut suplimentar descărcabile.

 1. RomanianEliteDrinkers - Platoons - Battlelog / Battlefield 3
 2. Cultura persană
 3. Site-ul de dating ferret
 4. Italia dating online
 5. Camden halloween speed ​​dating

Cea mai mare parte a poveștii are loc în regiunea Iran - Bf3 battlelog. Majoritatea misiunilor apar ca flash-back-uri la o parte din interogarea sergentului Henry Blackburn și nu au loc în ordinea evenimentelor. În cea mai mare parte a coreeană dating în marea britanie, jucătorul il controlează pe SSgt.

Platoon feed

Intrigă[ modificare modificare sursă ] La 15 martieSgt. Blackburn, colegii de echipă Montes și alți supraviețuitori își cauta drumul de intoarcere din ruinele orașului.

vârsta relativă datând ppt când ar trebui să dați numărul dvs de date online

Locotenentul Hawkins participă la o incursiune asupra luptătorilor inamici. În urma atacurilor aeriene, Misfit 1 a fost trimis în Teheran pentru a efectua evaluarea avariilor de luptă și pentru a-l reține pe liderul PLR, Faruk Al-Bashir.

 • Не знаю, чего стоит моя догадка, но полагаю -- они постановят запечатать усыпальницу Ярлана Зея, чтобы никто никогда не смог повторить твоего путешествия.
 • Он всегда будет им недоволен и тем не менее всегда же будет сюда возвращаться.
 • Сейчас они готовятся принять первую делегацию из Лиза.
 • Еще в молодости он был вынужден покинуть свой мир, и воспоминания о доме преследовали его всю жизнь.
 • SilentX Gaming - Platoons - Battlelog / Battlefield 3
 • DTV Clan Romania - Platoons - Battlelog / Battlefield 3
 • Элвин едва замечал окружающее; он пренебрегал как знакомой красотой проплывавших мимо огромных башен, так и любопытными взорами сограждан.
 • Battlefield 3 - Wikipedia

Într-o bancaBlackburn și echipa bf3 battlelog află că PLR-ul a achiziționat valize cu bombe nucleare rusești, două dintre cele trei dispozitive fiind dispărute. Miller facilitează extragerea elicopterului Misfit 1, dar tancul sau Abrams este dezactivat și coplesit. Capturat și luat prizonier, Miller este executat de Solomon și Al-Bashir, evenimentul fiind filmat și postat pe internet.

Ulterior, Misfit reușește să-l prindă pe Al-Bashir, care este rănit fatal atunci când provoacă accidentarea vehiculului său de evacuare. Dându-și seama că a fost trădat și folosit, Al-Bashir dezvăluie o parte din planul lui Solomon - de a detona bombele nucleare in Paris și Bf3 battlelog York - dupa care moare din cauza ranilor.

perechi de patinaj de patinaj noua dating smyrna

Misfit 1 primește ca sarcina sa-l caute pe distribuitorul de arme Amir Kaffarov, care lucrs cu Solomon și Al-Bashir. Ei încearcă să-l captureze pe Kaffarov din vila sa de pe coasta Mării Caspiceîn apropierea graniței cu Azerbaidjan.

Cu toate acestea, ei se confruntă cu un batalion rus de parașutiști, care de asemenea, erau in urmarire după Kaffaro. Colegii lui Blackburn, Campo și Matkovic, sunt uciși într-o inclestare cu trupe de parasutisti rusi. Între timp, o echipă Spetsnaz condusă de Dima asalteaza vila lui Kaffarov.

elveția dating etichetă e dating gr

Kaffarov încearcă să-l mituiască, dar Dima îl ucide totuși. Blackburn ajunge la vilă și îl găsește pe Dima și pe Kaffarov mort.

Battlefield 3

Între timp, colegul comandant al Misfit 1, Cole, ajunge la fata locului și Blackburn este obligat să-l împuște pe superiorul său înainte de a-l ucide pe Dima. În timpul captivității lui Blackburn, echipa Spetsnaz a lui Dima încearcă să oprească atacul din Paris. Cu toate acestea, Vladimir este ucis, iar bomba nucleara explodează, ucigând Între timp, agenții CIA nu cred în povestea lui Blackburn, întrucât Solomon este un informator CIA și nu există nicio dovadă concretă a implicării sale în atacurile teroriste.

În schimb, ei cred că Rusia este responsabilă pentru atacuri și că Dima l-a păcălit Blackburn. Fără alte opțiuni, Blackburn și ultimul membru al echipei supraviețuitoare Montes se desprind din captivitate pentru a opri atacul din New York. Scapand de poliția, Blackburn reușește să pătrundă în trenul care se afla bf3 battlelog deplasare pe Long Island Rail Roadcare este plin de soldatii lui Solomon și explozibili.

Trenul este detonat si explodeaza.

castelul ruinat datând din 1530 focus datând rapid

Blackburn îl urmărește pe Solomon prin canalizare și până la nivelul străzii. Montes, obținând o mașină de poliție, il ridică Blackburn și il urmareste pe Solomon ntr-o scurtă goană vehiculală, care se încheie cu ambele mașini care se tamponeaza în Times Square. În timp ce o mulțimes urmărește, Solomon îl împușcă pe Montes, dar Blackburn reușește să-l omoare pe Solomon lovindu-l cu o cărămidă cap și recuperează bomba nucleară.

În epilog, este dezvăluit că Dima a supraviețuit detonării de la Paris, deși a suferit intoxicații cu radiații din explozie.

Platoon Presentation

Când termină de scris, examinează un pistol. Un soldat bate la ușa lui, ecranul devine negru, iar ultimul sunet este cel al pistolului care este încărcat, deoarece se presupune că Dima se pregătește să se apere.

Versiunea Xbox a Battlefield 3 este livrată pe două discuri datorită limitei de dimensiune a discului; [26] Cu toate acestea, versiunea PS3 este livrată pe un disc Blu-ray.

 • Level 10cam greu cu controlleru pana ma obisnuiesccel mai mult joc cu Recon class.
 • Он бежал с этого мира всеми оплеванный -- а теперь посмотри только на этот вот мемориал, который воздвигли в его честь.
 • Весь следующий час Элвин просидел перед экраном, осваивая управление.
 • Необычная красота пустыни, столь чуждая всему, виденному Джезераком в этом и предыдущих существованиях, поборола его страх.
 • Legiunea II ITALICA - Platoons - Battlelog / Battlefield 3
 • Battlefield 3 - Magazinul web Chrome
 • Эти раздумья Олвина внезапно прервал мелодичный звонок стенного экрана.
 • Battlefield 3 - Console Club - Page

Este primul joc din serie care nu acceptă versiuni de Windows înainte de Windows Vista, deoarece jocul acceptă doar DirectX 10 și Versiunea pentru PC a fost exclusivă pentru platforma Origin 's EA [27] bf3 battlelog care utilizatorii de PC se autentifică și atunci când se conectează la joc; cu toate acestea, jocul a ajuns în cele din urmă pe Steam în iunie Acest motor actualizat Frostbite poate înfățișa realist distrugerea clădirilor și a peisajelor într-o măsură mai mare decât versiunile anterioare.