Soldotna dating. Fermecător și idilic; un sejur într-o căsuță este ideal pentru o ieșire.

Notă: În climatele tropicale, precum Malaezia sau Indonezia, numărul de zile de precipitații poate fi supraestimat cu un factor de maxim 2. De asemenea, puteti achita bilete de avion in Moldova rezervate cu bani cash prin intermediul terminalelor de plati rapide, in oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.

Climat modelat The meteoblue climate diagrams are based on 30 years of hourly weather model simulations and available for every place on Earth.

dating doaorman cine se întâlnește cu melissa joan hart

They give good indications of typical climate patterns and expected conditions temperature, precipitation, sunshine and wind. The simulated weather data have a spatial resolution of approximately 30 soldotna dating and may not reproduce all local weather effects, such as thunderstorms, local winds, or tornadoes, and local differences as they occur in urban, mountainous, soldotna dating coastal areas.

cum să mergeți de la întâlniri într-o relație dating seth thomas antique ceasuri

Poți explora clima pentru orice loc, spre exemplu pădurea amazonianăsavana Africii de Vestdeșertul Saharatundra siberiană sau Himalaya. Descarcă variabile precum temperatură, vânt, nori şi precipitaţii în format CSV pentru orice locaţie de pe glob. Ultimele 2 săptămâni ale datelor meteo din trecut pentru Soldotna sunt disponibile pentru evaluare gratuită here.

Hărți ale Soldotna Airport

Temperatura și precipitațiile medii "Maxima medie zilnică" linia roșie continuă arată temperatura maximă medie a unei zile pentru fiecare lună pentru Soldotna. De asemenea, "minima medie zilnică" linia albastră continuă arată media temperaturii minime. Zilele calde și nopțile reci liniile punctate albastre și roșii arată media celei mai calde zile și a celei mai reci nopți ale fiecărei luni din ultimii 30 de ani.

Pentru planificarea vacanțelor te poți aștepta la temperaturi medii, fii pregătit pentru zile mai calde sau mai reci.

Introduceți datele pentru a vedea cele mai recente prețuri și oferte pentru hoteluri din Soldotna

Viteza vântului nu este în mod normal afișată, însă poate fi adăugată de la baza graficului. Graficul de precipitații este util pentru planificarea efectelor sezoniere, cum ar fi clima și musonul în India sau anotimpul plois în Africa. Precipitații lunare de peste mm reprezintă în cea mai mare soldotna dating zone umede, sub 30mm zone secetoase.

blue cu ochiuri funny prima linie online dating

Notă: cantitățile de precipitații prognozate în regiunile tropicale și pe terenuri compexe tind să fie mai scăzute decât cele măsurate local. Acoperirea cu nori, soarele și zilele de precipitații Graficul arată numărul lunar de zile de soare, parțial înnorate, înnorate și cu precipitații.

În vreme ce Reykjavík în Islanda are cele mai multe zile înnorate, Sossusvlei în deșertul Namibiei este unul dintre cele mai însorite locuri de pe glob.

Director și de date geografice

Notă: În climatele tropicale, precum Malaezia sau Indonezia, numărul de zile de precipitații poate fi supraestimat cu un factor de maxim 2. Temperaturi maxime Diagrama temperaturii maxime pentru Soldotna afișează câte zile pe lună ating o anumite temperaturi.

tekken tag tournament 2 îmbunătățirea dating și relaționare

Dubaiunul din cele mai fierbinți orașe din lume, nu are aproape nicio zi sub 40°C în iulie. Poți vedea, de asemenea, iernile reci în Moscova cu doar câteva zile care nu ating nici măcar °C ca maximă. Cantitatea de precipitații Diagrama precipitațiilor pentru Soldotna arată în câte zile pe lună este atinsă o anumită cantitate de precipitații.

În climatele tropicale și musonice aceste cantități pot fi subestimate. Viteză vânt Diagrama pentru Soldotna indică zilele dintr-o lună în care vântul atinge o anumită viteză.

Un exemplu interesant este acela al Platoului Tibetanacolo unde musonul creează vânturi puternice constante din decembrie până în aprilie și vânturi liniștite din iunie până în octombrie.

sfinți row 2 dating topeka de viteză de viteză

Unitățile de măsură a vitezei vântului pot fi modificate la preferințe partea de sus dreapta Roza vânturilor Roza vânturilor pentru Soldotna arată câte ore pe an bate vântul din direcția indicată. Cape Horncel mai sudic punct de uscat din America de Sud, are un vânt puternic predominant dinspre vest, ceea ce face ca traversarea de la est la vest să fie foarte dificilă, în special pentru bărcile cu pânze.

Informații generale Încă din meteoblue a arhivat datele modelelor meteo.

Aeroport similar în United States USA

În am început să calculăm modelele meteo cu date istorice începând cu și am generat un istoric global continuu cu date meteo pe intervale orare. Diagramele orare sunt primele seturi de date simulate făcute publice pe soldotna dating. Istoricul meteo acoperă orice loc de pe glob în orice moment, indiferent de disponibilitatea stațiilor meteo. The data is derived from our global NEMS weather model at approximately 30km resolution and cannot reproduce detail local weather effects, such as heat islands, cold air flows, soldotna dating or tornadoes.

For locations and events which require very high precision such as energy generation, insurance, town planning, etc.

negru și alb datând din sua cum știu dacă ar trebui să mă întâlnesc cu cineva

Orice utilizare în scop comercial este ilegală. Mai multe informații meteo.

  • Climat modelat The meteoblue climate diagrams are based on 30 years of hourly weather model simulations and available for every place on Earth.
  • The Weather Channel
  • Statistici de dating online marea britanie
  • Cazare in Soldotna
  • GISMETEO: Vremea in Soldotna acum, vremea actuală, Alaska, SUA
  • Snf dating site