Dating xiumin, Traducere 'japoneză' – Dicţionar Tagalog-Română | Glosbe

Acesta este primul muzical pentru Xiumin, al cărui nume real este Kim Min-seok. Tinangka niyang tipunin ang lahat ng umiiral na aklat sa wikang Tsino at Hapones.

dating xiumin

Share Tweet Un muzical militar rar a readus pe scenă un grup de vedete K-pop, care au ieșit din spațiul public pentru a-și îndeplini serviciul militar obligatoriu, inclusiv membri ai formațiilor populare de băieți SHINee și EXO.

Spectacolul va avea reprezentații până la 1 decembrie. Line-up-ul neobișnuit, plin de idoli, îi include pe Xiumin din EXO și Onew din SHINee, și dating xiumin avut un succes impresionant, primul lot de bilete fiind deja vândut în totalitate de la începutul acestei luni.

dating xiumin

Povestea începe cu un veteran de război din Dating xiumin, Seung-ho, care rătăcește prin câmpurile de luptă în căutarea rămășițelor colegilor săi soldați care au fost uciși în acțiune. Povestea se întoarce în timp la războiul coreean, atunci când un tânăr pe nume Seung-Ho personaj jucat alternativ de Onew și Xiumincare a asistat la sacrificiul tinerilor soldați pentru protecția țării, promite să găsească și să le înapoieze familiilor lor rămășițele decedaților.

Calitate premium EXO Merch haine și îmbrăcăminte

Nepotul lui Seung-Ho, Hyun-Min și prietenul său Woo-Ju, personaje interpretate de Jo Kwon 2AM și respectiv Yoon Ji-Sung ex Wanna Onepreia misiunea veteranilor de război de a descoperi rămășițele din urma războiul coreean rămâne printr-o operațiune de excavare a armatei, care de fapt este chiar în curs de desfășurare acum.

Acesta este primul muzical pentru Xiumin, al cărui nume real este Kim Min-seok.

dating xiumin

Jo Kwon din 2AM a făcut referire și la reverența pe care a dezvoltat-o față de veteranii războiului din Coreea, în timp ce se pregătea pentru muzical.