Dating subtitrări, اتصـل بنـــا

Acest lucru este excelent dacă ați început să învățați limba originală, deoarece puteți utiliza subtitrarea ca copie de rezervă dacă nu înțelegeți o anumită scenă sau cuvânt din spectacol sau film. Multe dintre aceste filme nu au sincronizare și subtitrare în engleză, ceea ce înseamnă că nu pot să mă bucur deloc de acele filme, deoarece nu am niciun indiciu despre ce se întâmplă.

Gestionează setările pentru subtitrări

Acesta are două motive principale: primul este că simt că se pierde multă atmosferă când auziți Bruce Willis sau Brad Pitt vorbind într-o limbă străină, mai ales dacă vocea nu se potrivește atât de bine sau dacă ați auzit vocea originală inainte de. Al doilea motiv este că pot folosi subtitrări pentru a viziona filme care nu sunt disponibile oficial în țara mea. Nu vorbesc despre descărcări de filme aici - deși asta ar fi și o posibilă aplicație - ci despre achiziții legale de filme care au fost create în Asia și Scandinavia.

dating subtitrări

Multe dintre aceste filme nu au sincronizare și subtitrare în engleză, ceea ce înseamnă că nu pot să mă dating subtitrări deloc de acele filme, deoarece nu am niciun indiciu despre ce se întâmplă.

Gândiți-vă la marele spectacol al jocului Gaki No Tsukai Batsu, care se afișează o dată pe an în Japonia.

Textul este afișat cu caractere îngroșate. Contrast ridicat Contrastul ecranului este mărit. Subtitrările codificate sunt o formă de subtitrări care afișează dialogul dintr-un video sub formă de text. Muzica și efectele sonore sunt de asemenea incluse.

Fără subtitrare, ar fi totuși amuzant, dar nu ai dating subtitrări cu adevărat ce se întâmplă dacă nu vorbești japoneză. De obicei, caut în baze de date de subtitrare, cum ar fi Deschide subtitrări pentru titlu și descarc subtitrarea în limba engleză, dacă este disponibil.

dating subtitrări

Subtitrările sunt disponibile în numeroase limbi, toate adăugate de un buchet dedicat care le creează gratuit. Baza de date conține mai mult de de subtitrări, uneori chiar mai mult de unul pentru titluri individuale.

dating subtitrări

O căutare pentru Fight Club, de exemplu, a avut accesări pentru diferite limbi și versiuni. O caracteristică plăcută este că puteți căuta subtitrări într-o anumită limbă, ceea ce reduce cu adevărat accesările pentru fiecare căutare pe care o efectuați.

Change your mindset, change the game - Dr. Alia Crum - TEDxTraverseCity

Pentru a găsi un film sau o emisiune TV, pur și simplu introduceți titlul în pagina principală, selectați o limbă dacă doriți sau păstrați setarea pentru a returna toate accesările și faceți clic pe căutare. Căutarea avansată oferă mai multe opțiuni de filtrare a rezultatelor, inclusiv căutarea numai în baza de date a filmelor sau seriilor TV, selectarea genului sau a țării sau a formatului de subtitrare pe care doriți să îl descărcați.

  1. Ее пустота подавляла их обоих, и Джезерак внезапно ощутил презрение и гнев по отношению к людям прошлого, которые допустили, чтобы красота Земли умерла ввиду их небрежения.
  2. Prime Video: Casual Season 1

Actualizare: Deschiderea subtitrărilor continuă puternic, oferind acum peste 2, 24 milioane de subtitrări vizitatorilor site-ului. Site-ul în sine nu s-a schimbat prea mult în ultima perioadă, cu excepția creșterii de zece ori a subtitrărilor pe care le oferă. Site-ul prezintă acum subtitrări pentru filme și emisiuni TV, pentru a putea urmări emisiunea preferată în limba originală, dar cu subtitrări atașate la acesta pentru a înțelege ce se întâmplă.

Пар, вода, ветер - все было пущено в ход на какое-то время, но вскоре отброшено. Энергия вещества приводила мир в движение веками, но и ее пришлось заменить; с каждой очередной заменой старые машины забывались, и новые вставали на их место.

Acest lucru este excelent dacă ați început să învățați limba originală, deoarece puteți utiliza subtitrarea ca copie de rezervă dacă nu înțelegeți o anumită scenă sau cuvânt din spectacol sau film. Este important să găsiți uneori versiunea potrivită. Verdict Dacă sunteți în căutarea de subtitrări, atunci poate dating subtitrări să vă începeți călătoria chiar aici, deoarece oferă o mulțime de ele.

Deși nu este sigur că veți găsi subtitrări pentru emisiunea sau filmul pe care îl căutați, de obicei, veți constata că toate cele populare sunt disponibile pe site.

dating subtitrări