Dating doaorman, a doorman - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Cum a reuşit un asemenea tip să aibă o slujbă ca portar la una din cele mai faimoase adrese din centru? Sunt doar un portar , dra. Portarul sugera că există un al doilea registru. Call me crazy but I think that you can make a point of ending your relationship in a manner that does not include an e-mail, a doorman or a missing person -s report. Așadar, DMT este ca un portar care spune: Uite.

Look, just a building with a doorman and security cameras. Uite, doar o clădire Cu un portar și camere de securitate.

Four people - a doorman, two customers, and a Cossack. Patru persoane - un portardoi clienți și un cazac. As long as there's a doorman, sure. Cât timp aveți un ușiersigur. I didn't demean myself enough in a manner befitting a doorman Nu mă înjosesc suficient precum un ușier We have a doorman 24 hours a day. Avem un portar 24 de ore pe zi.

Karel Doorman

It's an automatic elevator, so we don't need a doorman. E un ascensor automatic, așa că dating doaorman avem nevoie de un portar.

There's also a doorman on duty from four to midnight here, so you don't have to worry about coming in late. Deasemenea avem și un portar care vine de la 4 la 12 noaptea, asa că nu trebuie să vă îngrijorati dacă veniți tîrziu. There's not too many buildings in this price range Nu găsiți prea multe clădiri la chiria asta, care să ofere confortul și siguranța de a avea un portar. Internet service included in the price.

Oh no, there's been an error

The farm has a doorman and elevator. Internet serviciu inclus în preţ. Ferma are un portar şi un lift.

Look, just a building with a doorman and security cameras. Uite, doar o clădire Cu un portar și camere de securitate. Four people - a doorman, two customers, and a Cossack.

Part of your duty as a doorman is remembering faces. Așadar, DMT este ca dating doaorman portar care spune: Uite. Who needs a husband when you dating doaorman a doorman?

dating doaorman

Cine are nevoie de un sot, când ai un portar? Why on earth would you date a doorman?

dating doaorman

De ce te-ai întâlni cu un portar? A coachman, a gardener, a doorman, a butler, a cook and two upstairs maids.

Traducere "a doorman" în română

Un vizitiu, un grădinar, un portarun majordom, un bucătar și 2 menajere pt. There are two entrances Există două intrări I'm just a doorman, miss, and orders is orders.

dating doaorman

Sunt doar un portardra. And now I have giant apartment, a doorman, fitness center Just look for somewhere with a nice view and a doorman At least 10 Miles away dating doaorman me, please. Găsește-i ceva cu o priveliște frumoasă și cu un portar Call me crazy but I think that you can make a point of ending your relationship in a manner that does not include an e-mail, a doorman or a missing person -s report. Spune-mi ca sunt nebuna I know you're driven mad with the power of being a doorman at a bakery, but come on!

doorman înseamnă în null

Știu că te înnebunește faptul că ești doar un portar la o patiserie, dar fii serios! Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.