Alergători datând. Meniu de navigare

Deși numărul limită de participanți este de 8. El a inceput alergând în San Diego la 40 de ani după ce a realizat că greutatea lui, istorie de familie, iar un stil de viață cu exerciții fizice limitate îl pune la un risc crescut de infarct.

  • Bucuria în alergare - Capital Associates Cardiologie
  • Istoric[ modificare modificare sursă ] Alergători pe o amforă antică Se crede că alergarea umană a evoluat cu cel puțin patru milioane și jumătatede ani în urmă din capacitatea Australopiteculuiun strămoș timpuriu al oamenilor, de a merge în poziție verticală pe două picioare.
  • Dating online ftm
  • Contact Italia: TOP 5 destinaţii de vizitat pentru alergători Destinația de săptămâna asta este Italia, o țară cu o cultură și o istorie bogată.
  • Но докажет это только время.

Cum putem recuceri bucuria de a alerga mai târziu în viață? Kostrubala a fost unul dintre primii profesioniști din domeniul medical la mijlocul anilor care a investigat beneficiile alergării pe distanțe lungi, în special efectul său asupra sănătății mentale și fizice a unei persoane. El a inceput alergând în San Diego la 40 de ani după ce a realizat că greutatea lui, istorie alergători datând familie, iar un stil de viață cu exerciții fizice limitate îl pune la un risc crescut de infarct.

După ce și-a terminat alergarea de 3 mile, într-un ritm lent, Dr. Kostrubala a remarcat că era bucuros. În timp ce continua să alerge, a identificat că atingerea unei rate cardiovasculare de procent în jurul punctului de 45 de minute într-o distanță parcursă de trei ori pe săptămână, a adus cele mai multe beneficii pentru sănătate.

Pentru aproape 45 ani, Dr. Un punct pe care Dr. Acest gând mi-a venit în minte în timp ce îi vedeam pe nepoții mei urmărindu-se în curte în timpul unei mese de familie vara trecută. Râdeau, tare, în timp ce micuțele lor picioare îi purtau prin curte.

alergători datând

Cand eram mai tineri, alergatul a fost distractiv. S-a găsit o astfel de libertate în tinerețea noastră, deoarece am fugit cât mai repede posibil. Când am pierdut acea bucurie? Este posibil să-l recapitulăm mai târziu în viață? Bucuria în alergat a devenit personală pe măsură ce am intrat la mijlocul anilor '30 din motive similare cu Dr. Am un istoric familial de diabet și accident vascular cerebral. Am început făcând jogging prin cartierul meu sâmbătă sau duminică dimineața.

Aceste alergători datând au dus treptat la alergări lente, unde distanța și viteza mea au crescut. Dupa un an, Am intrat în primul alergători datând 5K. După acel eveniment, Am fost prins! Am întins mâna spre Charles Woodruff, un fost alergător colegial la Universitatea din Connecticut, care antrenează alergători de toate abilitățile de atunci Woodruff deține, de asemenea, magazinele care rulează Fleet Feet în Malta și Albany.

Mi s-a alăturat într-un episod recent al HeartTalk, prezentat de Capital Associates M5a1 stuart, așa cum am discutat despre vârful recent al celor care au redescoperit bucuria în alergare. Incepe din nou Așa cum fiecare alergare are un început, la fel și fiecare alergător.

Poate că îți vine în minte imaginea unui maraton sau alergător de fond, dar dacă aveți o rutină de ieșire de trei până la patru ori sau vă înregistrați câteva mile în fiecare săptămână, ești alergător.

alergători datând

După cum a subliniat antrenorul Woodruff, cea mai importantă componentă în orice rutină de alergare este odihna. Trebuie să ne dăm seama că corpurile noastre sunt capabile să se adapteze la aproape orice.

Start în sport: 5 exerciții pentru genunchi care te ajută să scapi de durerile articulare / EP1

Alergatul este un sport foarte progresiv. Vrei să-l abordezi treptat. Alergatul este un sport foarte individual.

Alergatori inscrisi

The cel mai bun plan pentru începători incepe cu 30 minute de mers pe jos care se acumulează până la 30 minute de alergare. Odată ce ați început planul de rulare, fii pregătit pentru schimbări.

alergători datând

Nu am îmbrățișat pe deplin mentalitatea unui atlet până anul acesta, când am început să mă antrenez pentru a rula primii 10K. Am învățat devreme cât de importantă alergători datând odihna, mai ales alergători datând care au urmat unei alergări de cinci mile! Antrenorul Woodruff a menționat că inițial durerile sunt normale - atâta timp cât nu se dezvoltă într-o durere care durează mai mult de o zi sau două. Chiar și când alergi cu alți oameni, trebuie să faci asta pentru tine.

Veți avea succes atunci când veți lua darurile și talentele pe care le aveți deja ai și maximizați-le.

Italia: TOP 5 destinaţii de vizitat pentru alergători

Nu vă faceți griji cu privire la a fi rapid sau a fi cea mai lentă persoană din grup. Dacă luați ceea ce aveți și lucrați din greu pentru a-l îmbunătăți — acolo veți găsi succes.

alergători datând

Intră și vorbește cu noi la Fleet Feet și vom fi bucuroși să te îndreptăm în direcția cea bună pentru echipament. Acest lucru îi ajută pe șoferi să vă vadă mai clar. Asigurați-vă că alergați pe partea stângă a drumului împotriva traficului. Nu alerga cu spatele la drum. Vă scade riscul de infarct miocardic sau accident vascular cerebral.

A studiu masiv în despre alergare și sănătatea inimii a arătat că este bine pentru oasele tale, tensiune arteriala, și creier. Acest studiu a acoperit toate formele de alergare: încet, rapid, mic de statura, și lung. În timp ce alergi, exercițiul determină inima să mărească fluxul sanguin, antrenând inima pentru a pompa mai eficient. De multe ori nu ne gândim la inimă ca la un mușchi, frigider dating asta este.

Alergarea mărește miocardul mușchiul inimiiîntărind capacitatea inimii de a pompa sânge fracție de ejecție prin sistemul tău alergători datând. Nu m-am gândit niciodată la modul în care funcționează inima mea când mă uit la televizor pe canapeaua mea, dar mă alergători datând la asta la fiecare alergare. Fiecare pas mă face mai puternic în moduri pe care nu le pot vedea. Un alt punct pe care l-am împărtășit cu antrenorul Woodruff a fost cum, în timpul unei alergări, Am old woman dating app dintre cele mai bune gânduri ale mele.

A arătat spre știință, cum în timpul exercițiului, fluxul sanguin alergători datând îmbunătățește, trimitând mai mult oxigen prin sistemul nostru vascular, și aducând energie proaspătă alergători datând creierul nostru. Alergători datând timp ce ascultăm muzică, concentrându-se asupra drumului din față, sau bucurându-se de peisaj, neuronii în parte creierul nostru care procesează gândirea critică și memoria sunt foarte activi.

Unele cercetări au sugerat că exercițiul aerob îmbunătățește funcția cognitivă, ajutându-ne să ne stimulăm memoria. Kostrubala s-a deschis când și-a găsit bucuria de a alerga. S-a întâmplat după ce și-a finalizat primul 3 mile într-un ritm lent. Pentru el, bucuria a înlocuit depresia, ceea ce l-a motivat să urmărească distanțe mai mari, finalizând în cele din urmă maratoane.

alergători datând

Îna împărtășit asta când a lovit leucemia, chimioterapia lui l-a slăbit. Alergările sale au scăzut la plimbări, ceea ce putea face vreo jumătate de oră până când trebuia să folosească un scaun cu rotile.

SANATATEA INIMII

De aproape șaizeci de ani, Dr. Kostrubala a susținut că alergarea îți poate salva viața — și sufletul tău. M-am gândit la Dr. Cuvintele lui Kostrubala în timpul conversației mele cu Charles Woodruff.

Îmi găsisem bucuria alergând. Acest lucru poate suna ciudat, dar eram emoționat să mă trezesc înainte de alarma mea la în diminețile de vară pentru a merge la fugă.

Alergatori inscrisi 2014

De ce? Pentru că alergători datând moment este timpul meu.

alergători datând

Fiecare început a aprins un sentiment al scopului; fiecare finisare a adus un sentiment de împlinire. Antrenorul Woodruff este un alergător de dimineață; a înregistrat mii de mile înainte de răsăritul soarelui. Nu există distrageri. Lumea se trezește, și poți auzi sunetul picioarelor tale. Este modul perfect de a începe ziua. In timp ce toate eforturile au fost făcute pentru a furniza informații exacte și actualizate despre subiecte legate de inima, vă rugăm să rețineți că un site nu alergători datând un substitut pentru expertiza medicului dumneavoastră.