Nlp dating,

În plus, aceasta identifică locația geografică a utilizatorilor și le indică locația altor cititori care folosesc aplicația și care au aceleași cărți preferate. Adaptively sparse transformers. Find my Reader este aplicația ideală pentru oamenii care preferă compania cărților, dar care ar vrea să cunoască și alți oameni cu aceleași pasiuni. Pe baza acestor preferințe, aplicația oferă șansa oamenilor de a cunoaște alți cititori cu aceleași gusturi în materie de lectură. API design for machine learning software: experiences from the scikit-learn project. Conversational markers of constructive discussions.

nlp dating

O echipă de studenți s-a gândit să creeze o aplicație mai îndrăzneață, așa că aceștia au dezvoltat un program care ajută pasionații de lectură să cunoască alte persoane. Find my Reader este aplicația ideală pentru oamenii care preferă compania cărților, dar care ar vrea să cunoască și alți oameni cu aceleași pasiuni.

nlp dating

Scopul său este de a oferi cititorilor un refugiu de la agitația urbană și de a-i ajuta să își găsească un partener de lectură, cu care, mai apoi, să schimbe păreri despre cărțile citite. Indiferent de vârstă, cititorii își pot crea un cont pe această aplicație și pot selecta cărțile favorite.

În plus, aceștia pot introduce și genul de cărți pe care preferă să le citească, iar aplicația le nlp dating oferi două sugestii de cărți din acel domeniu, de fiecare nlp dating când aceștia se loghează.

nlp dating

Pe baza acestor preferințe, aplicația oferă șansa oamenilor de a cunoaște alți cititori cu aceleași gusturi în materie de lectură. În plus, aceasta identifică locația geografică a ruleta de ruletă și le indică locația altor cititori care folosesc aplicația și care au aceleași cărți preferate.

Tehnologia utilizată se aseamănă cu cea folosită în dezvoltarea aplicațiilor folosite de tineri pentru întâlniri romantice.

nlp dating

Baza de date stochează numele utilizatorilor, descrierea sa, cărțile preferate, genurile literare, data de naștere și o poză de profil. Aceasta a fost procesată cu sistemului de gestiune MySQL.

💝NLP Seduction💝 - How To Use NLP To Seduce Women

Tinerii au dorit să realizeze o interfață cât mai accesibilă pentru utilizatori, așa că au apelat la limbajul de programare HTML pentru a permite aplicației să fie deschisă într-un browser, urmând apoi să fie formatată cu ajutorul unui limbaj de stilizare, precum CSS, și implementată cu ajutorul limbajului Java.

Pentru a testa aplicația, studenții și-au creat cont și fiecare dintre ei a selectat o altă locație geografică pentru a observa dacă aplicația detectează utilizatori mai îndepărtați.

Apoi au adăugat cărți în conturile lor și au setat preferințele în materie de genuri literare.

nlp dating

Aceștia au observat că aplicația nu trebuie reîncărcată de multe ori deoarece locațiile geografice sunt actualizate în timp ce utilizatorul navighează funcțiile sale. De asemenea, tinerii au decis să ascundă funcția care descrie genurile literare sau a preferințele utilizatorilor, deoarece mulți dintre cei care utilizează aplicația pot alege să nu facă publice aceste informații.

In: Proc. Gonçalo M. Correia, Vlad Niculae, André F. Adaptively sparse transformers.

În viitor, tinerii doresc să încorporeze mai multe funcții, pentru a face aplicația mai atractivă pentru cititorii cu mai multe preferințe în materie de cărți.