Dating hbs, Baza de date pentru ajutor

Gert Frosner. Pentru antigenul de suprafaţă al virusului hepatitic B Ag HBs nu sunt disponibile date clinice privind expunerea în timpul sarcinii. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Hepatita B AgHBs.

Criterios de aceptación: ausencia de neutralización para ensayo confirmatorio HBsAg.

Criteriu de acceptare: fără neutralizare pentru testul de confirmare AgHBs. Debe considerarse la interrupción del tratamiento tras la seroconversión de HBsAg.

Oprirea tratamentului poate fi avută în vedere după seroconversia AgHBs.

dating hbs datând în italia vamal

Solicitantul a furnizat date cuprinzătoare publicate cu privire la utilizarea UMAN BIG dating hbs profilaxia hepatitei B la nou- născuţii cu mame purtătoare de AgHBsdemonstrând m7 matchmaing server picker 23 eficacitatea acestuia în această subgrupă specială din populaţie.

No se dispone de datos clínicos sobre embarazos de riesgo para el antígeno de superficie del virus de la hepatitis B HBsAg. Pentru antigenul de suprafaţă al virusului hepatitic B Ag HBs nu sunt disponibile date clinice privind expunerea în timpul sarcinii.

dating hbs casual dating junge leute

Antígeno de superficie del virus de la hepatitis B, recombinante HBsAg Antigen de suprafaţă al virusului hepatitci B, recombinant Ag HBs Solicitantul a înaintat date din studiul farmacocinetic KB-care evaluează profilul farmacocinetic al imunoglobulinelor hepatitei B la pacienţii Ag- HBs- negativ cu transplant hepatic pacienţi OLTpentru a susţine eficacitatea produsului. En el caso de los ensayos para el HBsAg y los anti-HBc, el nuevo producto tendrá unos resultados globales al menos equivalentes a los del producto establecido véase 3.

dating hbs cum să știți când să nu mai întâlniți un tip

În cazul testelor AgHBs și anti-HBc, performanțele globale ale noilor dispozitive trebuie să fie cel puțin echivalente cu cele ale dispozitivelor recunoscute a se vedea punctul 3. En el caso de productos para el cribado de sangre a excepción de los ensayos para la determinación del HBsAg y de los anti-HBctodas las muestras verdaderas positivas serán identificadas como positivas por el producto que deba recibir el dating hbs CE cuadro 1.

dating hbs teritoriul yukon dating

În cazul testelor de sânge de screening cu excepția testelor AgHBs și anti-HBctoate eșantioanele adevărate pozitive trebuie identificate ca fiind pozitive cu ajutorul unui dispozitiv pentru a fi marcate CE a se vedea tabelul 1. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

dating hbs dating apps nyc

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Infecția cu virusul hepatic B reprezintă una dintre cele mai comune infecții hepatice din lume. Această afecțiune este determinată de infecția cu virusul hepatic B HBV. Infecția cu virusul hepatic B se transmite prin contactul direct cu sânge și alte lichide corporale: utilizarea acelor nesterile, contact sexual neprotejat, de la mamă la nou-născut etc.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Nici un rezultat pentru acest sens.

dating hbs dating high profil man

Propune un exemplu.