Dateline dating

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. They should really call that show Dateline: Ei ar trebui să pună cu adevărat că arată Dateline : Welcome to Dateline, the new telephone-pun game. Cloud-sol fulger are cel mai mare impact asupra vieții noastre de zi cu zi. Am văzut povești de genul ăsta în " Dateline " și niciodată nu se termină bine.

Traducere "Dateline" în română

Well good luck on Dateline tonight. Ei bine, noroc bun pe Dateline în seara asta. Tonight on Dateline, a woman murdered.

  1. Здешняя жизнь отличалась от диаспарской едва ли не во всех отношениях.
  2. DATELINE - Definiția și sinonimele dateline în dicționarul Engleză
  3. Rsdtodd online dating

În seara asta la Datelineo femeie a fost ucisă. It's looking like 30 minutes on Dateline and a press conference. Este îl se află și se întâlnește cu același lucru plac 30 de minute Dateline și o conferință de presă.

I think I've seen this story dateline dating Dateline.

Înțelesul "dateline" în dicționarul Engleză

Cred că am văzut povestea asta la Dateline. They should really call that show Dateline: Ei ar trebui să pună cu adevărat că arată Dateline : Welcome to Dateline, the new telephone-pun game.

transgender dating în marea britanie site-ul de dating simplu

Bine-ați venit la Datelinenoul joc de calambur telefonic. I am Mel Gillis, producer of Hollywood Dateline.

virtual dating assidence locuri de muncă 31 de ani datând o femeie de 91 de ani

Sunt Mel Gillis, producător la Hollywood Dateline. The revelation came in yet another largely overlooked story Revelatie a venit în mare măsura, înca un alt Povestea trecuta cu vederea Guys, spending your Friday nights watching people get murdered on Dateline is not a date.

Băieți, petrece nopțile de vineri oameni care urmăresc să ucis pe Dateline nu este o dată. I used to stay dateline dating this place in Midtown till I saw that thing on Dateline.

DATELINE SOUTHERN AFRICAN DATING SYSTEMS

Și mai stăteam într-un apartament în centru până am văzut o chestie la Dateline. I've seen stuff like this on "Dateline," and it never ends well.

fjell og vidde dating dating clasificat toronto

Am văzut povești de genul ăsta în " Dateline " și niciodată nu se termină bine. We're giving these tapes to Dateline, so the American people can learn all about the trauma that you suffered in prison. Noi oferim aceste casete la DatelineAstfel încât poporul american poate învăța toate despre trauma Că ați suferit în închisoare. This Saturday on Dateline, I'll be bringing you Dateline dating story, live and uncensored, from his home in Colorado.

Sâmbătă pe Datelinevoi fi aducându-va povestea lui Eric, trăi și necenzurate, la casa sa din Colorado.

  • Date-line - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • Dateline - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • Eos datând
  • Evenimente de întâlniri de viteză în rockland county ny
  • Acest credit este destinat pentru a permite accesul Fundaţiei la bazele de date on-line.

Learn that on Dateline, did you? Aflați mai multe despre asta Datelineai făcut-o?

cum să trimiteți un e-mail un tip online dating site-ul de dating israelian

What is this, Dateline NBC? Ce e asta, Dateline NBC? Okay, maybe I should go before we all end up on Dateline. Cred că ar fi mai bine să plec până nu ajungem cu toții la Dateline. Perhaps the story failed to spark the public imagination because the most dramatic revelation ended up on Dateline's cutting room floor.

Apasă pentru a vedea definiția originală «dateline» în dicționarul Engleză dictionary. Apasă pentru a vedea traducerea automată a definiției în Română.

Poate ca povestea nu a reușit la scânteie imaginația publicului deoarece revelația cele mai dramatice a ajuns la etajul Dateline lui camera de taiere. You on Dateline is a con! Tu la Dateline e un contra.

Traducere "Date-line" în engleză

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

hearthstone  de bază profil de ajutor pentru site-ul de dating

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

cum să se ocupe de întâlnirea unui singur părinte mă întâlnesc cu șeful meu