Dating profil

Noul feature Facebook Dating apare doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Dar nu scrie romane! Acest profil va fi personalizat dupa bunul plac, cu detaliile care sa te ajute sa gasesti persoana potrivita in functie de interesele comune. Arată ce îți place să faci. Ei bine, acestea sunt hobby-uri despre care poți începe o conversație.

Autor: Cătălin Niţu Acesta este un serviciu integrat în platforma principală Facebook și în aplicația de mobil, care permite utilizatorilor să își găsească parteneri online.

dating profil

Este un concurent pentru alte servicii de acest gen precum Tinder sau Bumble. Chiar dacă accesezi Dating prin intermediul rețelei de socializare, Facebook spune că profilul pentru această secțiune este complet separat și bine protejat din punct de vedere al securității datelor.

ŞTIRILE ZILEI

Serviciul Facebook Dating este integrat în aplicația de mobil standard Pentru a accesa Facebook Dating nu trebuie să faci un cont separat sau să instalezi o nouă aplicație pe telefon. Totul se întâmplă pe site-ul Facebook sau în aplicația pe care o ai deja.

dating profil

Cele două profiluri sunt însă separate prin conținutul care este disponibil dating profil. Poți alege ce fotografii să apară dating profil cel pentru Dating, poți alege ce informații despre tine să apară public și dacă să integrezi din Facebook interesele tale precum evenimentele la care mergi sau grupurile din care faci parte. De altfel, există chiar și funcții dedicate prin care poți întâlni persoane care merg la aceleași evenimente sau fac parte din aceleași grupuri ca tine.

What Would the Avengers' Online Dating Profiles Look Like?

Este important de menționat că Facebook Dating nu apare decât pentru utilizatorii majori, peste 18 ani. Spre diferență de alte platforme, Dating nu are funcții pe bani, totul fiind accesibil complet gratuit.

dating profil

Desigur, funcția Stories este prezentă și pe Facebook Dating, putând importa story-uri din Facebook sau din Instagram, pentru a putea oferi astfel celor interesați mai multe informații despre ceea ce îți place. De altfel, pentru Facebook Dating nu ai găsiți colegii pe site-ul de dating să primești un răspuns pozitiv din partea celuilalt, putând începe o conversație imediat.

Chiar dacă discuțiile care au loc în platforma Dating sunt realizate prin infrastructura Messenger, mesajele nu sunt comune cu cele din Messenger.

 • И даже Джезерак, наставник Элвина, не объяснял ему причину .
 • Ssssssssssssssssssssssssss dating site
 • Furia de meci
 • Woohyun hyosung dating
 • Facebook te vrea cuplat, cu Facebook Dating
 • Олвин двинулся с места и пошел вокруг центральной колонны.

De altfel, nu poți trimite decât mesaje text, fără link-uri, fotografii sau clipuri video. Astfel, Facebook dorește să oprească abuzurile. Există control asupra detaliilor pe care le oferi și utilizatorilor care te pot găsi pe Dating Mai mult, există control avansat pentru a putea bloca persoane de pe Dating, în cazul unor interacțiuni neplăcute.

 1. Blog de smart dating ⟫⟫ Ce să faci și ce să nu faci pe profilul de dating în
 2. Ce să facă atunci când cineva îți întâlnește zdrobi
 3. 50 de ani datând de 18 ani
 4. И ходить в непохожих -- тоже было и странно и грустно.

Și pentru că Facebook dating profil o platformă foarte personală, Facebook permite control asupra celor care pot apărea în lista ta sau care te pot vedea pe platformă. De exemplu, prietenii din listă sunt excluși automat și nu te pot găsi pe Facebook Dating. Apoi, ai opțiunea de a bloca prietenii prietenilor dacă dorești asta.

 • I have his online dating profile.
 • Joe jonas datând natashia ho
 • Dating online santo domingo
 • Samantha daniels dating lounge
 • Facebook Dating, disponibil acum în România. Serviciile sale sunt complet gratuite
 • Ce să faci și ce să nu faci pe profilul de dating în Lavinia July 18, Anul ăsta este perfect să faci schimbarea pe care ți-ai dorit-o în viața ta.

În cele din urmă, există opțiunea Secret Crush. În cazul în care îți plac una sau mai multe persoane din lista de prieteni sau urmăritori de pe Instagram, ai până la nouă alegeri pentru a-i pune pe o listă secretă.

Există control asupra detaliilor pe care le oferi și utilizatorilor care te pot găsi pe Dating

Atunci când una dintre acele persoane te adaugă de asemenea pe lista de Secret Crush, ambele persoane primesc notificare și se pot vedea sau întâlni. Dacă cealaltă persoană nu este pe Facebook Dating, atunci nu va ști niciodată că a fost pusă pe lista de Secret Crush.

dating profil

Și pentru că în vreme de pandemie întâlnirile față în față nu sunt tocmai recomandate, Facebook Dating include și posibilitatea de a avea o întâlnire video în care să te cunoști cu posibilii parteneri, înainte de o întâlnire reală.

Îl poți accesa pe secțiunea dedicată din Facebook.

Ea trebuia sa fie lansata inca din luna februarie, insa au existat cateva ingrijorari legate de protectia datelor cu caracter personal lucru ulterior revizuit. Momentan, aplicatia este disponibila doar pe mobil nu si pe varianta de desktop si este practic un nou feature al aplicatiei obisnuite de Facebook.

De la lansare au fost realizate peste 1,5 miliarde de potriviri.