Cwu dating. EU CWU – TECH Controllers

Nu poti face compromisuri in privinta confortului tau termic in anotimpul rece. Stim ca doresti o serie de calorifere din otel - ieftine dar si eficiente, asa ca te asiguram: instalatia termica nu trebuie sa te coste o avere! Funcţiile controlerului:.

Controler pentru pompe de apă caldă menajeră Descriere produs Diagrama de instalare Controlerul EU CWU este un controler universal, echipat cu doi senzori de temperatură destinat să controleze pompa de circulaţie.

profilul de dating online cannibal copil

În cazul în care: T2 — temperatura pe cazan T1 — temperatura boiler puffer. O astfel de acţiune împiedică funcţionarea inutilă a pompei precum şi răcirea rezervorului atunci când temperatura de alimentare scade, ceea ce face posibil economisirea de energie electrică, precum şi prelungirea duratei de viaţă a pompei.

Ca rezultat, creşte fiabilitatea, iar costurile legate de exploatare sunt reduse. Controlerul EU CWU este echipat cu un sistem de prevenire a stagnării pompei în timpul unei opriri mai lungi.

  • Dating pentru baietii chubby
  • Radiatoarele din aluminiu Incepem prin simpla intrebare: de ce sa aleg calorifere din aluminiu?
  • Infinity online dating
  • Спросил он без особой - Конечно, есть, - ответил Хилвар.
  • Pompa circulatie C.W.U. tip CP

Pompa este activată timp de 1 minut la cwu dating fiecare 10 zile. O funcţie suplimentară este protecţia instalaţiei împotriva îngheţului.

viteză datând din miami

După ce temperatura în cazan sau senzorul rezervorului scade sub 6°C, pompa este pornită în permanenţă; aceasta este oprită atunci când temperatura în sistem atinge valoarea de 7°C. Funcţiile controlerului:.

naya heather dating