South florida

E un moment important pentru Jai Alai și-s onorat să fiu parte a expansiunii aici în South Florida. Asta indică faptul că nu vor cădea precipitații în sudul Floridei. Multe lucruri ciudate se întâmplă în sudul Floridei.

Cele mai sigure seifuri din Florida de Sud. We live in South Florida, Sean. Sean, locuim în Florida de Sud. A lot of weird stuff happens in South Florida.

University of South Florida

Multe lucruri ciudate se întâmplă în sudul Floridei. So I talked to the military police at every base in South Florida.

  1. Но прежде чем Элвин смог продолжить свой допрос, снова вмешался Хилвар.
  2. Это наклонное кольцо явно нацелено в космос.
  3. Джезерак был прав, но в ином, не предусмотренном им самим смысле.
  4. Путешествие продлилось меньше минуты: когда поле отпустило их, они оказались в длинном узком помещении в форме полуцилиндра.

Am vorbit cu poliția militară de la fiecare bază din sudul Floridei. It's an exciting time for jai alai, and I'm honored to be part of its growth and expansion here in South Florida. E un moment important pentru Jai Alai și-s onorat să fiu parte a expansiunii aici în South Florida. Sudul Floridei este acoperit de ea. The drug-related violence that's plagued South Florida Violențele legate de droguri din Florida de Sud I want to own a Dairy Queen franchise in South florida Florida.

Translation of "south florida" in Romanian

Într-o zi o să am o franciză Dairy Queen în Florida de Sud. But they're already starting to evacuate people from South Florida. Dar deja au început să evacueze oamenii din Sudul Floridei.

You've chosen to reveal yourself here in South Florida. Ai ales să te arăți aici în sudul Floridei.

Cele mai sigure seifuri din Florida de Sud.

Fiscul are multe operațiuni în Florida de South florida. Hopkins got popped nine days ago in South Florida. Hopkins a fost împuscat acum 9 zile în Florida de Sud. Yero said New York through South Florida.

Yero a spus New York prin sudul Floridei. Try the only facility in South Florida and the Caribbean since St. Joe's shut down. Mai bine zis singura instituție din Florida de Sud și marea Caraibelor de când "Sfântul Joe" a fost închis.

We've got a fast-moving contact heading toward South Florida.

Traducere "South Florida" în română

Am interceptat ceva ce se mișcă rapid pe direcțiaspre Florida de sud. Fiscul e cu ochii pe sudul Floridei. The three Hamburg cell members all took pilot training in South Florida.

south florida

Cei trei membri ai celulei de la Hamburg au învățat să piloteze în Florida de sud. He currently resides in South Florida with his wife, Margaret.

Cele mai sigure seifuri din Florida de Sud.

În prezent, locuiește în Florida de Sud cu soția sa, Margaret. Every police agency in South Florida joined the effort of avoid gridlock as to half million south florida left the beaches and headed inland.

Poliția din sudul Floridei face eforturi pentru deblocarea traficului pentru Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

south florida

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

south florida

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.