O întâlnire, Au fost utile aceste informații?

Am avut o întâlnire aranjată cu această femeie. If you have another engagement tonight , break it. I have an appointment with Mr.

Google Meet (anterior Hangouts Meet) – întâlniri video gratuite

Pentru a schimba aspectuldă clic pe cele trei puncte din colțul de jos al ecranului Meet. Comenzi pentru gazdele întâlnirilor Oricine poate să fixeze, să dezactiveze sunetul sau să excludă participanți cu ușurință. Din motive de confidențialitate, nu poți activa sunetul altei persoane.

  1. Folosirea conferințelor video Google Meet | Google Meet
  2. Setați-mi o întâlnire cu șeful de personal judiciar.
  3. Chat room online dating

Solicită participanților să își activeze sunetul. În cazul conturilor pentru educație, numai creatorul întâlnirii poate să dezactiveze sunetul sau să excludă participanți.

Cum să vă alăturați unei întâlniri în Teams

Află cum să configurezi Meet pentru învățare de la distanță. Permiterea accesului la ecran pentru participanți Prezintă întregul ecran sau fereastra unei aplicații pentru a permite accesul la prezentări sau a colabora în documente. Îmbunătățește-ți prezentările Meet urmând aceste zece sfaturi.

speed ​​dating rockford il lista site-ului de dating în lume

Schimbul de mesaje cu participanții Inițiază întâlniri mai interactive cu ajutorul mesageriei în timpul apelurilor. Pentru a le trimite participanților fișiere, linkuri și alte mesaje, dă clic pe pictograma de chat.

Inițiază sau programează o întâlnire video Google Meet

Mesajele sunt disponibile numai în timpul întâlnirii. Utilizatorii Microsoft Office pot să fie adăugați într-o invitație și să vadă întâlnirile în calendarul lor Microsoft® Outlook®.

online în telugu halal se întâlnește cu întâlniri

Pentru funcții avansate, cum ar fi streamingul live, consultă planurile și prețurile. Între acestea se numără funcții împotriva piratării conturilor și comenzi pentru întâlniri în siguranță.

Translation of "o întâlnire" in English

Află mai multe despre funcțiile de accesibilitate Rămâi conectat ă Programarea simplă, înregistrarea ușoară și aspectele versatile îi ajută pe oameni să rămână implicați și să se conecteze. Permite accesul la ecran Prezintă documente, prezentări și foi de calcul, afișând întregul ecran sau numai o fereastră. Găzduiește întâlniri mari Invită până la de participanți interni sau externi la o întâlnire.

Participă de pe telefon Folosește aplicația Google Meet pentru a participa la un apel video sau conectează-te doar cu sunet, cu ajutorul unui număr de apelat din invitația la întâlnire. Preia controlul În mod prestabilit, întâlnirile se desfășoară în siguranță. Proprietarii pot alege cine participă la întâlnire; numai persoanele aprobate de proprietar se pot conecta la întâlnire.

Traducere "o intalnire" în engleză

Transmite evenimente interne Difuzează în stream live evenimente precum ședințe sau întâlniri ale echipei de vânzări, pentru până la Înam anunțat că vom migra toți o întâlnire versiunii clasice de Hangouts în noile produse Meet și Chat.

Pentru a le oferi tuturor utilizatorilor funcții de conferință video la nivel de companie, am anunțat o versiune gratuită a Google Meet care va fi lansată în mai Accesați Calendar partea stângă a aplicației și selectați Întâlnire nouă în colțul din dreapta sus. Selectați un interval de timp din calendar. Se va deschide un formular de planificare.

Formularul de planificare este locul unde veți da întâlnirii un titlu, veți invita persoane și veți adăuga detalii despre întâlnire. Utilizați această Asistent programări pentru a găsi o oră potrivit pentru toți.

Inițiază sau programează o întâlnire video Google Meet - Computer - Google Meet Ajutor

După ce terminați de completat detaliile, selectați Salvare. Acest lucru va închide formularul de planificare și va trimite o invitație la inboxul Outlook tuturor.

Invitați persoane din afara organizației Teams vă permite să invitați persoane din afara organizației, inclusiv pe cele care nu au o Teams licență.

  • o întâlnire - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context
  • M3 dating
  • Asocierea pe mai multe dispozitive Prezentare generală Urmăriți acest videoclip pentru o prezentare generală rapidă a modului în care vă alăturați unei întâlniri Teams pe mobil.
  • Match efectuarea aplicației

Veți avea nevoie de adresa sa completă de e-mail pentru a o invita. Accesați locul unde scrie Adăugați participanții necesari. Dacă oricine este participant opțional, selectați Opțional.

care stelele wwe se întâlnesc cele mai grave părți ale dating

Am o întâlnire cu dl Edelson. I have an appointment with Mr. Avea o întâlnire cu ea astăzi.

Participă la o întâlnire - Computer - Google Meet Ajutor

He had an appointment with her that day. Mi-ar plăcea să stabilim o întâlnire. I'd like to get together with you and set up a meeting. Vreau să planifici o întâlnire a Uniunii Mondiale. I want you to set up a meeting of the World Union.

Există mai multe modalități de a programa o întâlnire în Teams: Selectați Programați o într-o discuție pe chat sub caseta în care scrieți un mesaj nou pentru a rezerva o întâlnire cu persoanele din chat. Accesați Calendar partea stângă a aplicației și selectați Întâlnire nouă în colțul din dreapta sus. Selectați un interval de timp din calendar. Se va deschide un formular de planificare. Formularul de planificare este locul unde veți da întâlnirii un titlu, veți invita persoane și veți adăuga detalii despre întâlnire.

Avea programată o întâlnire pentru sâmbătă după-amiază. He had an appointment in his calendar on the Saturday afternoon. Iartă-mă, am o întâlnire dincolo.