Modificarea buzunarului. Meniu de navigare

Reglați tensiunea dacă aveți nevoie. Identificati tipul de buzunar caruia ii corespund fazele de mai jos. Pentru buzunarele ce au punga croită separat tehnologia de realizare se diferenţiază în principal prin tipul de material utilizat pentru realizarea pungii: material de bază sau material auxiliar. Așezați ultimul știft pe fiecare curea de 2 "în jos de la marginea țesăturii Pasul 7: Coaseți mânerele Pentru a coase chingile negre până la țesătura verde, puteți folosi un mic truc dacă nu doriți ca firul să apară de ambele părți. Această linie de cusătură formează partea de jos a buzunarului.

Realizarea de microprocese pentru tipuri buzunare. Obiective operationale: la sfarsitul orei elevii vor fi capabili: O1. Sa identifice toate tipurile de salzburg dating site dintr-o multime de buzunare date; O2. Sa realizeze fisa tehnologica de confectionare pentru un buzunar dat, precizand utilajele necesare O3.

Didactica si Pedagogica, R. Performantica, Iasi Strategia didactica Nr. În cazul preformării buzunarelor, cu şablon şi fier de călcat, pentru colţurile drepte modalităţile de pliere sunt prezentate în figurile a şi b, iar pentru colţurile rotunjite, în funcţie de caracteristicile materialului textil se impune încreţirea anterioară fig.

dating site black man predatând tampa

Cusătura vizibilă de aplicare se realizează de obicei la 1÷2 mm faţă de marginea buzunarului, iar întărirea extremităţilor se poate soluţiona în diverse moduri, inclusiv prin operaţii separate de cusut cheiţe sau de aplicat nituri la produse din denim. Cel mai simplu mod de întărire a extremităţilor cusăturii este prin coasere înapoi, varianta fiind recomandată atunci când se poate programa acelaşi număr de paşi de întărire la început şi sfârşit, pe maşini cu panou de comandă.

Modificarea pantalonului amputat de picior pentru Big Pocket

Cusăturile de întărire cu forme complexe, realizate cu maşini simple, impun mânuiri suplimentare pentru repoziţionarea semifabricatelor. Pentru poziţionarea buzunarelor pe produs, pot fi date semne prin perforare pe şpan la materiale cu conţinut de fibre sinteticeavând grijă ca perforaţiile să fie acoperite de buzunar, sau însemnarea se realizează cu şabloane auxiliare, pe fiecare reper sau detaliu a- linia deschiderii şi colţul din dreapta sus, b- linia deschiderii şi ambele colţuri modificarea buzunarului sus, c-întreg conturul şi semne de corespondenţă, la buzunarele aplicate cu o cusătură interioară Buzunarele aplicate la produsul camasa pentru barbati au în general atat rol decorativcat si functional, fiind plasate pe partea exterioară a modificarea buzunarului şi fiind caracterizate printr-un grad mai mare de prelucrare a suprafeţei, prin forme geometrice originale, prin prezenţa unor accesorii cu rol ornamental sau prin poziţionarea atipică pe mâneci, gulere etc.

Pentru a va fi mai usor este util sa realizati pentru inceputvederea in sectiune a buzunarului, pe care sa identificati operatiile necesare confectionarii si apoi sa definitivati fisa de lucru.

DOCUMENTAR RECORDER. Sistemul medical

Operatia Utilaj necesar crt. Deschiderea buzunarului se plasează oblic şi se realizează între faţa produsului şi o completare a acesteia, numită contrarefilet. În funcţie de forma deschiderii buzunarului, refiletul interior ce dublează deschiderease obţine prin îndoirea simplă sau dublă a marginii feţei produsului sau prin croire separată, urmată de aplicare prin coasere.

În unele cazuri, rolul unui strat al pungii poate fi îndeplinit de faţa produsului, iar cusătura sau cusăturile de închidere a speed ​​dating amarillo au rol ornamental şi sunt vizibile pe faţa produsului.

În figura urmatoare se exemplifică unele din aceste posibilităţi de diversificare.

buzunar - Wikționar

Pentru buzunarele ce au punga croită separat tehnologia de realizare se diferenţiază în principal prin tipul de material utilizat pentru realizarea pungii: material de bază sau material auxiliar.

Realizarea pungii din material de bază fig. În cazul buzunarelor cu punga din material auxiliar fig. Varianta recomandată din punct de vedere al duratei realizării şi al rezistenţei asamblării la diverse solicitări este prin utilizarea unei cusături de acoperire a. În general refiletul interior sau contrarefiletul dublează punga buzunarului, dar există şi situaţii, ce au la bază diverse considerente, când punga buzunarului se plasează în prelungirea contrarefiletului, ca în varianta d.

Astfel, varianta a reduce riscul imprimării cusăturilor pe faţa produselor la operaţii de călcare, dar asamblarea respectivă are o rezistenţă scăzută la solicitări, în timp ce varianta f, realizată de asemenea printr-o singură cusătură, oferă o rezistenţă foarte bună a îmbinării, modificarea buzunarului folosită la buzunarele pantalonilor clasici pentru bărbaţi.

Variantele g şi h impun modificarea buzunarului dispozitivelor pentru alimentarea continuă şi preformarea benzilor de paspoal, croite în general pe bie. Variante tehnologice de închidere a pungii faza 10 11 — eventuala delimitare a lungimii deschiderii buzunarului, prin cheiţe, cusături simple, cusături zigzag, nituri etc.

Deschiderea buzunarului poate fi plasată pe direcţia cusăturilor longitudinale, transversale sau oblice. Punga buzunarului poate fi realizată din material de bază la produse subţiridin material auxiliar, prevăzută cu refilet interior şi contrarefilet, modificarea buzunarului produse mai groase sau combinat, utilizându-se material de bază pentru punga de dedesubt, ceea ce modificarea buzunarului la eliminarea fazei de aplicare a contrarefiletului pe pungă.

  1. Lil za dating
  2. Alte resurse Găsirea monedelor de eroare în schimbul zilnic de buzunar poate fi distractiv și profitabil și este foarte ușor de făcut.
  3. Fumatul dăunează grav sănătăţii, dar şi buzunarului
  4. Vezi mai multe articole din categoria social "Această iniţiativă legislativă contravine calendarului agreat cu UE de creştere graduală a accizelor pentru produsele din tutun.
  5. (DOC) Proiect de lectie microprocese | Preda Sorin - zoozle.ro

Punga din material de bază poate fi croită separat sau în prelungirea reperelor între care se plasează buzunarul, dacă acest lucru nu determină creşterea consumului specific de materie primă. În funcţie de particularităţile modelului, refiletul interior şi contrarefiletul pot fi obţinuţi prin prelungirea reperelor de bază sau pot fi repere croite separate. Buzunare pe directia unei cusaturi Punga din material de bază poate fi croită separat sau în prelungirea reperelor între care se plasează buzunarul, dacă acest lucru nu determină creşterea consumului specific modificarea buzunarului materie primă.

În funcţie de particularităţile modelului, refiletul interior şi contrarefiletul pot fi obţinuţi prin prelungirea reperelor de bază fig.

Geantă ușoară din stofă

Tehnologia de realizare este asemănătoare modificarea buzunarului a buzunarelor laterale, cu menţiunea că contrarefiletul nu este vizibil pe faţa produsului. În general, asamblarea reperelor între care se plasează deschiderea buzunarului precede fazele de realizare modificarea buzunarului acestuia, dar în funcţie de particularităţile modelului, succesiunea de realizare se poate katolicki dating de viteză. În figura 4.

Fazele tehnologice de realizare sunt prezentate grupat, pentru partea superioară, şi respectiv inferioară a buzunarului, dar această succesiune nu este obligatorie. Pentru a asigura conţinutul buzunarului, sau uneori în scop ornamental, deschiderea buzunarelor se prevede cu fermoar sau velcro.

ce să spun când întâlnești o fată dating de baie de baie

La acest tip de buzunar, datorită lăţimii mai mari a laistului, nu se impune acoperirea pungii realizate din material auxiliar cu refilet interior sau contrarefilet.

Atunci când buzunarul are rol preponderent decorativ, punga poate fi realizată din căptuşeală. Ca faze tehnologice posibile, identificabile în secţiunile din figura se enumeră: 1-aplicarea întăriturii pe laist şi eventual pe zona deschiderii buzunarului, pentru stabilizare dimensională; 2-închiderea colţurilor laistului croit dintr-un singur reper sau asamblarea feţei cu dosul în cazul celorlalte variante, utilizând o cusătură simplă; faza este urmată de tăierea colţurilor, întoarcerea laistului pe faţă, scoaterea colţurilor şi călcare; 3-realizarea unei cusături ornamentale cusătură simplă sau în stil manual modificarea buzunarului laturile laistului, mai puţin pe latura care se aplică, existenţa acestei faze fiind impusă de particularităţile modelului; 4-aplicarea laistului şi a unui reper al pungii cu o cusătură simplă fig.

dating on-line acronimes cum să spui dacă ea se întâlnește cu alți tipi

Cele două cusături paralele fazele 4 şi 5 trebuie să aibă aceeaşi lungime, iar extremităţile se întăresc. Buzunare cu laist lat 6-tăierea deschiderii buzunarului şi a V-urilor de la extremităţi,respectând indicaţiile din figura b, introducerea reperelor pungii prin deschidere şi rotirea laistului cu grade, urmată de călcarea buzunarului. Realizarea fazelor de aplicare a laistului şi pungii a şi de tăiere a deschiderii buzunarului b 7-închiderea pungii buzunarului.

dating online mallorca cum să spun că întâlnești pe cineva

Cel mai adesea, la produsele necăptuşite punga se închide cu o cusătură de încheiat-surfilat, iar la cele căptuşite cu o cusătură simplă. Atunci când buzunarul este plasat pe spatele pantalonilor sau a fustelor, se elimină această fază prin prelungirea pungii până pe linia de aplicare a beteliei.

Fisa de lucru Unitatea de invatare: Microprocese pentru tipuri de buzunare Competenta specifica: Realizarea de micriprocese pentru tipuri debuzunare Timp de lucru: 15 min 1. Analizati cu atentie imaginea de mai jos.

Încercați să coaseți două straturi, chiar și trei straturi și vedeți cum funcționează. Reglați tensiunea dacă aveți nevoie. Dacă aparatul tău pare că se luptă deloc, s-ar putea să vrei să treci la un ac mai greu, dar mașina mea a funcționat bine pe această țesătură cu un ac obișnuit. Pasul 3: Decupați punga Geanta dvs. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să-i apăsați la locul lor înainte de a coase.

Care dintre urmatoarele doua buzunare credeti ca este mai potrivit? Identificati tipul de buzunar caruia ii corespund fazele de mai jos.

  • Pasul 6: Bucurați-vă!
  • Geantă ușoară din stofă | Diy | June
  • Buzunar - Wikipedia

Asezati figurile in ordinea logica a desfasurarii microprocesului de confectionare.