Tabelle 93. Rumänien » Liga 1 » Ewige Tabelle

Ein Beispiel vorschlagen. Pneurile de control care au fost folosite la încercări trebuie să fie stocate ulterior în aceleași condiții prevăzute pentru SRTT, și anume, în conformitate cu standardul E reaprobat în al ASTM. Imediat după încercarea setului de pneuri de control prin comparație cu pneurile de referință, se aplică condițiile specifice de depozitare prevăzute în standardul ASTM E reaprobat în

Încărcătura pe pneu pentru încercare este cea prevăzută la opțiunea 2 de la punctul Kontrollreifen, die bei den Prüfungen verwendet worden sind, müssen anschließend unter denselben Bedingungen wie die Standard-Referenzreifen gelagert werden, d. Pneurile de control care au fost folosite la încercări trebuie să fie stocate ulterior tabelle 93 aceleași condiții prevăzute pentru SRTT, și anume, în conformitate cu standardul E reaprobat în al ASTM.

Suprafața rutei de încercare este compusă dintr-o suprafață de zăpadă cu un nivel mediu de întărire, astfel cum este caracterizată în tabelul A2. În lipsa unei declarații corespunzătoare, organismul competent poate solicita efectuarea de teste pentru a determina prezența acestor metale în sticlă prin metoda fluorescenței de raze X, în conformitate cu principiile ASTM F sau cu principiile unui standard echivalent.

Die nach dem ,Sandfleckverfahren' ermittelte Texturtiefe muss 0,7 ± 0,3 mm betragen.

tabelle 93 797 dincolo de utilizare dating

Adâncimea texturii, măsurată prin metoda petei de nisip, trebuie să fie de 0,7 ± 0,3 mm. Inhalt möglicherweise unpassend Entsperren Beispiele werden nur verwendet, um Ihnen bei der Übersetzung des gesuchten Wortes oder der Redewendung in verschiedenen Kontexten zu helfen.

Sie werden nicht durch uns ausgewählt oder überprüft und können unangemessene Ausdrücke oder Ideen enthalten.

tabelle 93 avocați de sex feminin

Bitte melden Sie Beispiele, die bearbeitet oder nicht angezeigt werden sollen. Kontrollreifen, die bei den Prüfungen verwendet worden sind, müssen anschließend unter denselben Bedingungen wie die Standard-Referenzreifen gelagert werden, d.

Tabelle 2017/2018

Pneurile de control care au fost folosite la încercări trebuie să fie stocate ulterior în aceleași condiții prevăzute pentru SRTT, și anume, în conformitate cu standardul E reaprobat în al ASTM. Granulometria maximă a criblurii trebuie să fie de 10 mm se permit toleranțe între 8 mm și 13 mm iar adâncimea nisipului, măsurată conform indicațiilor din standardul E al ASTM, trebuie să fie de 0,7 ± 0,3 mm.

tabelle 93 punk rocker dating

Formula și proprietățile fizice ale componentei de cauciuc a plăcuței de alunecare utilizate pentru test trebuie tabelle 93 fie cele specificate în standardul ASTM E Imediat după încercarea setului de pneuri de control prin comparație cu pneurile de referință, se aplică condițiile specifice de depozitare prevăzute în standardul ASTM E reaprobat în Prin derogare de la secțiunea 2 punctul 4pentru această metodă se utilizează pneul de referință care are caracteristicile specificate în standardul ASTM E reaprobat în și care este denumit SRTT14' [1].

Suprafața rutei de încercare este compusă dintr-o suprafață de zăpadă cu un nivel mediu de întărire, astfel cum este caracterizată în tabelul A2. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Dacă se utilizează un sistem de pompă de ulei cu volum constant astfel cum este descris în standardul ASTM Dpompa de ulei se activează în timpul umplerii motorului. Prin derogare de la secțiunea 2 punctul 4pentru această metodă se utilizează pneul de referință care are caracteristicile specificate în standardul ASTM E reaprobat în și care este denumit SRTT14' tabelle 93. Formula și proprietățile fizice ale componentei de cauciuc a plăcuței de alunecare utilizate pentru test trebuie să fie cele specificate în standardul ASTM E Imediat după încercarea setului de pneuri de control prin comparație cu pneurile de referință, se aplică condițiile specifice de depozitare prevăzute în standardul ASTM E reaprobat în

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.