Metro detroit. Format:Detroit Metro

Cu toate acestea, apa este limpede și superficială. Apa proaspătă este pompată în ea pentru a crea un curent și apa este foarte limpede. Deși hrănită cu izvor, apa are o nuanță verde maroniu. În plus față de un stand de concesiune și închirierea de bărci, zona de plajă are un teren de volei.

De la mici găuri de înot până la plajele din Great Lake, zona Metro Detroit are totul. Acest ghid pentru plajele și parcurile Metro Detroit include informații despre mulțime, disponibilitatea închirierii de bărci, descrieri generale și alte informații despre dotări. Și nu uitați de alte opțiuni ude și sălbatice: parcuri acvatice și tobogane din zona Metro Detroit. Facilitățile includ închirieri de bărci, stand de concesiune și teren de volei.

metro detroit

Iazul Chilson are o peluză mare cu o zonă de înot tip umezeală care conține apă mlăștinoasă, maro. Pescuitul metro detroit de obicei permis, dar există în prezent o recomandare împotriva pescuitului pentru mai multe corpuri de apă pe someecards dating ce zici de noi Huron.

Zona are un stand de concesiune, teren de volei, închiriere de bărci și un loc de joacă. Brighton: Zona de agrement Island Lake Lacul Kent zona de plajă are o peluză mare și o zonă de plajă întinsă cu nisip aspru, asemănător murdăriei.

Zona de înot este mare, cu apă caldă. Canoe sunt populare și pot fi închiriate împreună cu bărci metro detroit vâsle, bărci cu vâsle și biciclete.

metro detroit

Zona este aproape de o autostradă, al cărei zgomot se filtrează uneori prin sunetul stropirii apei. Există, de asemenea, un doc de pescuit. Iazul morii de primăvară are o zonă de gazon mai scrubby cu o fațadă bangkok farang dating plajă care nu pare la fel de bine întreținută.

Apa este oarecum brună. Cu toate acestea, zona are un stand mare de concesiune și închirieri de bărci. Zona de agrement Island Lake se află lângă Kensington Road.

Clarkston: Independence Oaks County Park Zona de plajă este metro detroit și îngustă pe un lac mic, creat de om. Apa proaspătă este pompată în ea pentru a crea un curent și apa este foarte limpede. Există o zonă de înot superficială, cu funii, echipată de salvamari și un doc plutitor unde apa devine mai adâncă. Nisipul de pe plajă este grosier. Zona de plajă are un stand mare de concesiune și închirieri de bărci. Este disponibilă și o lansare cu barca.

metro detroit

Parcul județean Independența Oaks se află în afara drumului Sashabaw. Este fabricat de om cu nisip transportat. Cu toate acestea, zona are o mică insulă pentru pescuit, care este accesibilă prin vad în apă. Campers și navigatori au o plajă separată, mică, cu rampă de bărci. Zona de agrement Proud Lake se află lângă Wixom Road. Detroit: Belle Isle Metro detroit pe Belle Isle, o insulă de pe râul Detroit, lângă centrul orașului Detroit, plaja are o lungime de un kilometru și jumătate și oferă o vedere minunată a activităților de vară de-a lungul râului Detroit.

Nisipul este grosier, dar face loc unui nisip mai curat de apă. Apa nu este atât de limpede, dar poți înota în ea. În plus față de un stand de concesiune și tobogan de apă, există mai multe alte atracții pe insulă.

Meniu de navigare

Atracțiile Belle Isle includ un acvariu, o seră și fântâna memorială James Scott și multe altele. Zona găzduiește, de asemenea, concerte de jazz în unele seri de vară.

Holly: Parcul județului Groveland Oaks Zona de plajă nu este atât de mare. Are nisip moale, iar zona de înot este frânghiată și patrulată de salvamari. Are, de asemenea, un stand de concesiune cu terasă, tobogan cu apă, o metro detroit de joacă mare, mini-golf, închiriere de biciclete, camping și trei insule închiriabile. Groveland Oaks se află în afara autostrăzii Dixie. Holly: Holly Recreation Area Lacul Heron are o plajă mare și lungă, metro detroit lacul este hrănit cu apă naturală de izvor.

Zona este adesea aglomerată cu adulți tineri și prosoape, în măsura în care ochii văd. Deși hrănită cu izvor, apa are o nuanță verde maroniu. În plus față de un stand de concesiune și închirierea de bărci, zona de plajă are un teren de volei.

Metro Detroit Evenimente și lucruri de făcut în aprilie

Lacul Wildwood este mult mai silențios și mai îndepărtat, cu mai mulți copaci de umbră. Din nou apa este verde maroniu.

  • De la mici găuri de înot până la plajele din Great Lake, zona Metro Detroit are totul.
  • South bend speed ​​dating
  • Conferințe, expoziții și târguri acțiune Zona Metro-Detroit salută dezghețul de iarnă din aprilie cu o serie de evenimente în aer liber, inclusiv Vânătoare de ouă de Paște și Festifools ale lui Ann Arbor.

Zona de agrement Holly se află în afara drumului Grange Hall. Holly: Seven Lakes State Park Zona de plajă este oarecum îndepărtată de la intrarea în parc și are o pajiște mare care duce până la plajă, care este utilizată pentru evenimente speciale, cum ar fi lansarea unui balon cu aer cald.

DO NOT to Move to Detroit Michigan

Plaja în sine are o lungime de de picioare, cu o suprafață mare de pietriș, nisip asemănător murdăriei. Mai multă umbră poate fi găsită pentru metro detroit din apropiere. Zona de plajă are un stand de concesiune mare, care oferă produse alimentare și produse de plajă. Există, de asemenea, o structură de joacă, un teren de volei și închirieri de bărci.

Seven Lakes State Park este o plajă de familie bună, cu evenimente speciale. Acesta este situat în apropiere de Fish Lake Road. De asemenea, are o zonă deluroasă, înierbată, adiacentă. Există trasee, pâraie de păstrăv și lacuri interioare de descoperit. Apa de pe plajă este limpede, superficială și bună pentru copiii mici.

Leonard: Parcul județului Addison Oaks Mai mult o gaură metro detroit înot decât o plajă de lac, zona metro detroit plajă nu este propice pentru mulțimile mari de metro detroit.

Are gazon și salvamari. Există, de asemenea, o zonă de concesiune cu o terasă mare în aer liber și o structură de joc din lemn.

Brighton: Brighton Recreation Area

Un nou habitat nativ de animale sălbatice este instalat la Addison Oaks, creând un litoral mai natural cu plante native care vor atrage metro detroit de păsări, albine, broaște țestoase și pești. Metamora: Zona de recreere Metamora-Hadley Zona de plajă este situată la vârful unui lac lung și îngust. Unele dintre faleze se îndreaptă spre o zonă de tabără direct pe lățimea îngustă a lacului, dar o secțiune a plajei este orientată pe lungimea lacului.

Faleza are o peluză mare cu puțină umbră, o plajă cu nisip fin și o zonă îngustă de înot. Insulele plutitoare și bărcile pot fi închiriate.

Zona de plajă este destul de liberă de bărci cu motor și zgomot însoțitor. În apropiere se află un stand de concesiune și un debarcader de pescuit. Zona de agrement Metamora-Hadley este situată lângă Hurd Road. Milford: Kensington Metropark Plaja Maple este spațios și atrage mulțimi mari. Zona de plajă are nisip grosier, iar zona de înot este marcată cu frânghii și patrulată de salvamari.

Plutitoarele sunt permise numai în zona copiilor. Există o zonă mare de concesiune cu închirieri de bărci, inclusiv caiace și bărci cu pânze. Zona găzduiește mai multe activități anuale.

metro detroit

De asemenea, are un teren de volei. Plaja Martindale este, de asemenea, spațios. Este similar cu Metro detroit Beach în ceea ce privește dimensiunea și populația. De asemenea, are o zonă mare, salvată. De asemenea, are un stand de concesiune, teren de joacă și teren de minge. Kensington Metropark este situat lângă Bruno Road.

Muntele Clemens: Lacul St. Clair Metro detroit Situat pe lacul St. Clair și cunoscut anterior sub numele de Metro Beach, zona de plajă este foarte mare, iar lacul cu corp mare are unele mișcări de apă și valuri. Metro Beach este de fapt mai mult un complex de divertisment cu porturi, o piscină, teren de volei, tobogan de apă și promenadă. Nisipul este oarecum grosolan cu pietricele, iar plaja se închide uneori când calitatea apei este neclară.

Zona este monitorizată aplicații de dating salvamari. În timp ce o peluză mare duce la zona de plajă, nu este permis picnicarea pe ea. Există un stand mare de concesiune cu un patio. Metro Beach este situat la capătul Metropolitan Parkway. Are o peluză înclinată care duce la o plajă metro detroit dimensiuni frumoase.

Deși nisipul este moale, are unele așchii de piatră. Zona de înot are apă limpede și este funiată de salvamari. Facilitățile includ un stand de concesiune cu produse alimentare și de pe plajă, teren de volei și metro detroit de bărci și biciclete. Există un trafic redus de jet ski.

Plaja Dating peterborough ontario are dimensiuni asemănătoare cu Baypoint, dar este mai mult o destinație de familie, cu zone de joacă, teren de volei, traseu de fitness, teren de baschet, teren de golf cu disc și un stand de concesiune cu patio. Există, de asemenea, un magazin și închiriere de biciclete. Stony Creek este situat lângă Shelby Road. Waterford: Dodge 4 State Park În afara Lacului Cass, zona de înot este lungă și superficială, dar pe malul mării scurte devine foarte aglomerat în zilele de sărbători și în weekend.

metro detroit

Facilitățile includ un stand de concesiune și închirieri de bărci. De asemenea, este disponibil pescuitul. Waterford: zona de recreere Pontiac Lake Zona metro detroit plajă de-a lungul lacului Pontiac are o lungime de o treime. Zona de înot de-a lungul acesteia este relativ îngustă, iar apa adâncă înseamnă că motoarele cu jet sunt în apropiere.

Zona de plajă în sine are nisip excelent, cu textură fină.