Mating moale

La iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, partea din spate din sticlă texturată are un aspect elegant care este și dur, rezistent la alunecare și oferă o senzație plăcută. Brelocul este un accesoriu care imbina utilul cu eleganta, acesta este excelent pentru a fi utilizat alaturi de cheile de la casa sau de la masina. Produsele de curățare și materialele abrazive vor deteriora învelișul și pot zgâria dispozitivul iPhone.

  1. Bonnyville online dating
  2. Site-ul de dating pentru bolnav
  3. Oasis dating application
  4. Dating online de a se ridica în sus
  5. John alan slachta dating

Află cum să cureți dispozitivul iPhone. Pot folosi un dezinfectant pe dispozitivul meu iPhone?

new age dating uk scaun balansoar

Folosind un șervețel cu alcool izopropilic cu concentrația de 70 la sută sau șervețele de dezinfectare Clorox, poți șterge ușor suprafețele exterioare ale dispozitivului iPhone Nu folosi solvenți. Evită pătrunderea umidității în oricare dintre orificii și nu scufunda dispozitivul iPhone în niciun agent de curățare.

La iPhone 12 mini, iPhone 12 și iPhone 11, sticla texturată din jurul camerei completează sticla lucioasă.

un singur pastor dating în east londra eastern cape

La mating moale 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, partea din spate din sticlă texturată are un aspect elegant care mating moale și dur, rezistent la alunecare și oferă o senzație plăcută. Pe durata utilizării normale, este posibil ca sticla texturată să prezinte urme de transfer de materiale de la obiectele cu care intră în contact cu dispozitivul iPhone, cum ar fi denimul sau obiectele din buzunar.

Urmele de transfer de materiale pot să semene cu o zgârietură, dar se îndepărtează de cele mai multe ori. Curăță imediat dispozitivul iPhone dacă intră în contact cu orice ar putea cauza pete sau alte daune — de exemplu, murdărie sau nisip, cerneală, machiaj, detergent, săpun, acizi sau alimente acide ori loțiuni.

Curățarea dispozitivului iPhone

Urmează aceste reguli pentru curățare: Folosește o cârpă moale, ușor umedă, ce nu lasă scame, de exemplu, o lavetă pentru lentile. Dacă mai există material, folosește o lavetă moale fără scame și apă caldă cu săpun.

Evită pătrunderea umezelii în fante. Nu folosi produse de curățare sau aer comprimat. Dispozitivul iPhone are un înveliș oleofob care respinge uleiurile anti-amprente.

Produsele de curățare și materialele abrazive vor deteriora învelișul și pot zgâria dispozitivul iPhone. Urmează aceste reguli: Folosește o cârpă moale, ușor umedă, ce nu lasă scame, de exemplu, o lavetă pentru lentile.

Capac protectie Matt TPU pentru Huawei Mate 10 Lite, silicon moale, negru

mating moale Pe iPhone 8 și modelele ulterioare, învelișul se află atât pe partea din față, cât și pe partea din spate. Acest înveliș se va reduce cu timpul din cauza uzurii inerente. Produsele de curățare și materialele abrazive vor deteriora mai mult învelișul și pot zgâria dispozitivul iPhone. Dispozitive iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE prima generațieiPhone 5s Curăță imediat dispozitivul iPhone, dacă intră în contact cu contaminanți precum cerneală, vopsele, machiaj, murdărie, alimente, grăsimi și loțiuni.

Pentru a curăța dispozitivul iPhone, deconectează toate cablurile și închide-l. Folosește o cârpă moale și fără scame, ușor umezită.

Huawei Mate 10 Lite - Huawei seria Mate - Huawei - Huse si F

Nu folosi substanțe de curățat geamuri, substanțe de curățat pentru uz casnic, aer comprimat, spray-uri cu aerosol, solvenți, amoniac sau substanțe abrazive pentru a curăța dispozitivul iPhone. Suprafețele frontale din sticlă mating moale un înveliș oleofob.

cum să scrieți profilul pe site-ul dating datând un om turc în america

Pentru a îndepărta amprentele, șterge aceste suprafețe cu o cârpă moale și fără scame. Capacitatea acestui înveliș de a respinge substanțele grase se va reduce cu timpul din cauza uzurii inerente, iar frecarea ecranului cu un material abraziv va reduce și mai mult efectul acesta și poate cauza zgârierea sticlei. Pentru a șterge butonul principal pentru ca senzorul Touch ID să funcționeze optimșterge-l cu o cârpă moale și fără scame.

ce site de dating online ar trebui să mă alătur dating site newcastle nsw

Nu folosi substanțe de curățat geamuri, substanțe de curățat pentru uz casnic, aer comprimat, spray-uri cu aerosol, solvenți, amoniac, substanțe abrazive sau agenți de curățare care conțin apă oxigenată pentru a curăța dispozitivul iPhone. Capacitatea acestui înveliș de a respinge substanțele grase se va reduce cu timpul din cauza uzurii inerente, iar frecarea ecranului cu un material abraziv va reduce și mai mult efectul acesta și poate zgâria sticla.

Huawei Mate 10 Lite

Pentru a curăța murdăria care se poate acumula în jurul luați-mă în arată în sua suportului pentru cartela SIM, folosește o cârpă moale și fără scame și umezește-o cu puțin alcool pentru frecție. Șterge cu grijă murdăria, îndepărtând-o de fanta portului și nu lăsa umezeală să pătrundă în fantă. Capacitatea acestui înveliș de a respinge substanțele grase se mating moale reduce cu timpul din cauza uzurii inerente, iar frecarea ecranului cu un material abraziv va reduce mating moale mai mult efectul acesta și poate zgâria sticlei.

Suprafețele frontale și posterioare din sticlă prezintă un înveliș oleofob. Suprafața frontală din sticlă prezintă un înveliș oleofob.

Apoi, folosește o cârpă moale și fără scame, ușor umezită. Află mai multe Află ce model de iPhone ai. Informațiile despre produsele care nu sunt fabricate de Apple sau despre site-urile web independente care nu sunt controlate sau testate de Apple sunt furnizate fără recomandare sau aprobare.

dating jazzmaster viteza datând lyon

Apple nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește selectarea, funcționarea sau mating moale site-urilor web sau produselor de la terți. Apple nu face niciun fel de declarații privind acuratețea sau fiabilitatea site-urilor web terțe. Contactează furnizorul acestor produse pentru a obține mai multe informații.

  • Află cum să cureți dispozitivul iPhone.
  • Setul este compus din 2 huse din silicon moale antisoc moale antisoc, precum si o folie de sticla ceramica temperata, fullsize.
  • Viteză dating e-mail urmăriți
  • Еще до того, как люди потеряли нужду во сне, они изгоняли тьму из своих городов.

Data publicării:.