Le apelați

Formați 1 plus codul de zonă plus numărul de telefon șapte cifre, dacă nu vă aflați în același cod de zonă, dar vă aflați în Statele Unite sau Canada. Apelați pentru informații detaliate sau vizitați Administrare cont.

Navigarea în cititorul de ecran Navigarea prin focalizare Navigarea virtuală Amplasați cititorul de ecran focalizarea pe o persoană de contact sau un grup de persoane de contact pe care doriți să le apelați, de exemplu, în panoul listă.

foto online dating dating site-ul alb

Se deschide fereastra de apelare și veți auzi sunetul de apel. Pentru a încheia apelul, apăsați tasta Tab până când auziți "Închideți", apoi apăsați pe Enter.

Slime si monstri in casa - Sketch si joc Bogdan Show - Palma Monstrului

Le apelați se mută la fereastra de chat. Amplasați cititorul de ecran focalizarea pe o persoană de contact sau un grup de persoane de contact pe care doriți să le apelați, de exemplu, în panoul listă.

speed ​​dating temecula ca ana fernandez dating

Pentru a încheia apelul, apăsați B până când ajungeți la butonul Închidereapoi apăsați pe Enter. Sfat: De asemenea, puteți apela o persoană utilizând câmpul de Căutare. Pentru a porni apelul, apăsați pe Enter.

dating pe cineva de peste un an im 25 datând un vârstnic de 18 ani

Sfat: Dacă aveți fila apeluri disponibilă în regiunea sau browserul dvs. Răspunsul la un apel sau refuzarea unui apel Pentru a ști că vă sună cineva, asigurați-vă că aveți le apelați de sunet activate în setările de Microsoft Teams.

Efectuarea și încheierea unui apel

Pentru a afla mai multe despre cum să modificați setările de notificare, consultați Particularizarea setărilor de notificare. Atunci când vă apelează o persoană de contact, se deschide fereastra de notificare Microsoft Teams și auziți sunetul de apel, urmat de "Microsoft teams, Windows Notifications". Verificați istoricul apelurilor Tabelul apeluri istoric listează numele apelantului sau al destinatarului, tipul apelului intrare, ieșire sau lipsădurata și ora apelului.

ce să spun când întâlnești o fată live dating chat online

Veți auzi: "listă de apeluri". Apăsați tasta săgeată în jos până când auziți "istoric", apoi apăsați pe Enter. Focalizarea se mută la tabelul istoric apeluri.

prima mea poveste de dating eticheta online de dating când e-mailurile nu mai vin

Pentru a naviga în tabelul istoric apeluri, apăsați tastele săgeată în sus și în jos. Veți auzi detaliile apelului.

  1. Datând un om foarte bun
  2. Adăugați în lista de dorințe Instalați Aplicația oficială pentru apeluri telefonice de la Google este disponibilă în premieră pentru descărcare.
  3. apelati - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  4. Apelati aceasta metoda pentru a le modifica.

Pentru a apela înapoi sau a discuta cu apelantul sau cu destinatarul, apăsați bara de spațiu, apăsați tasta săgeată în sus sau în jos până când auziți opțiunea dorită, apoi apăsați pe Enter. Consultați și.

appleton dating de viteză lucruri drăguțe de spus când începeți să întâlniți mai întâi