Hearthstone clasat

Clasarea a fost renovată Sistemul clasat al Hearthstone a fost modificat destul de drastic odată cu sosirea lui Ashes of Outland. Pentru noi a fost foarte important ca anul acesta să înceapă cu adevărat de la elementele de bază.

Principal » Știri » Hearthstone devine serios în legătură cu esportul încu premii de aproape 2 milioane de dolari Hearthstone devine serios în legătură cu esportul încu premii de aproape 2 milioane de dolari Știri Deși mulți dintre fanii hearthstone clasat cei mai vocali încă dezbat despre faptul că poate sau nu poate fi un adevărat esport, Hearthstone a avut un mare concurs deîncheiat într-o serie distractivă de la BlizzCon.

Hearthstone: Ashes of Outland expansiune, clasă gratuită Demon Hunter și multe altele dezvăluite

Competiția a fost feroce, în special având în vedere că fondul de premiere a totalizat doar În anul următor, Blizzard va cvadruplează acest fond de premiere, deoarece se concentrează pe a face Hearthstone un esport mai mare. Astăzi, Blizzard și-a anunțat planurile ambițioase pentru Heartsstone esports îninclusiv un fond de premii de 1 milion de dolari pentru Campionatul Mondial.

  • Cele mai bune 15 hoteluri din Aspen-Snowmass pe baza a comentarii pe zoozle.ro
  • Lionel trenuri datând
  • Lucruri de știut înainte de a întâlni un tip scurt
  • Crawford dating online
  • Blitz dating dortmund

Ca parte a creșterii profilului competitiv al jocului și menținerii fanilor angajați, Blizzard va împărți calendarul Hearthstone în hearthstone clasat sezoane: sezonul de iarnă din decembrie până în februarie, sezonul de primăvară din martie până în mai, sezonul de vară din iunie până în iulie, și Campionatul Mondial, care va trece prin finala de la BlizzCon în noiembrie.

Iată un aspect frumos vizual al calendarului, așa cum este prevăzut de Blizzard: Deci, ceea ce înseamnă divizarea lucrurilor în anotimpuri? Iată cum va funcționa.

speed ​​dating newcastle upon tyne

La sfârșitul anotimpurilor de iarnă, de primăvară și de vară, va fi un turneu de campionat în fiecare dintre cele trei teritorii - America, Europa și Asia-Pacific. Câștigătorii fiecărui turneu de sezon pe fiecare teritoriu vor avansa în mod automat la prima rundă a campionatului mondial Hearthstone la sfârșitul anului.

Un jucator patrat din fiecare regiune se va deplasa la Campionatul Mondial prin castigarea unui turneu Last Call Invitational care va avea loc in octombrie, chiar inainte de BlizzCon.

datând o trăsături de bărbați alfa

Asta ne dă 12 jucători pentru Campionatul Mondial. Un ultim patru va veni și din China, care este considerat a patra zonă a jocului. Cu toate acestea, se pare că China va avea o metodă proprie pentru a determina cine face cutul, pe care Blizzard nu trebuie să-l dezvăluie încă.

cum faci o vârstă relativă de vârstă

Iată o altă vizualizare la îndemână pentru toate aceste informații: Acesta este un sistem infinit mai structurat decât cel din și ar trebui să asigure o vizionare mai consistentă a Hearthstone, precum și apariția unor povesti interesante pe tot parcursul anului. Blizzard remarcă o schimbare notabilă majoră a modului în care va conduce turneele: jucătorii pot fi totuși invitați, dar nu vor putea să primească alți jucători de la rundele timpurii.

Toți jucătorii vor începe în aceeași rundă de deschidere, ducând sperăm la un teren mai echitabil pentru toată lumea. În plus față de fondul de premiere de 1 milion de dolari, Blizzard spune că va oferi un fond de premiere de Dacă toate acestea vă interesează să verificați unele esporturi Hearthstone, primul eveniment major de acordare a punctelor pentru sezonul de iarnă din are loc în acest weekend.

Evenimentul Dreamhack Winter esports va avea loc în această joi, 26 noiembrie, până duminică, pe 29 noiembrie.

  1. Jenna dating julian
  2. Cine este erin heatherton dating 2021
  3. Hearthstone primește o nouă expansiune numită Ashes of Outland.
  4. 5 SFATURI îNAINTE DE A JUCA PRIMUL JOC HEARTHSTONE îN OPEN BETA - TEHNOLOGII -
  5. Se află într-un stat beta deschis După luni întregi de forumuri frenetice și cadouri pentru o cheie beta închisă, Hearthstone este acum oficial în beta deschisă!

Puteți verifica programul și puteți obține mai multe informații pe site-ul Dreamhack Winter. Dacă doriți să încercați să intrați pe scena Hearthstone esports pentru dvs.

aplicație socială app iphone

Articole interesante.