Assassins creed.

Între timp, Desmond este scos ocazional din Animus pentru a aduce surse de putere din Manhattan și Brazilia, necesare activării Templului, înainte ca Templierul Daniel Cross să le găsească. Ani mai târziu, Bătrânul satului îl informează pe tânărul Ratonhnhaké:ton că treaba tribului său este de a preveni descoperirea Templului. Altaïr a fost forțat să plece cu fiul cel mare, Darim, și a intrat într-un exil auto-impus timp de 20 de ani.

Articol principal: Assassin's Creed joc video.

assassins creed site-ul mare de întâlniri

Înbarmanul Desmond Miles este răpit de agenți ai Abstergo Industries, cel mai mare conglomerat farmaceutic din lume. Sub supravegherea dr-ului Warren Vidic și a asistentei sale, Lucy Stillman, Desmond este forțat să participe într-o serie de sesiuni înăuntrul unei mașinării denumite "Animus", o mașinărie capabilă de a transfera dating în n irlanda genetice ale strămoșilor săi într-o realitate simulată.

Vidic îl îndrumă să retrăiască primii ani ai lui Altaïr Ibn-La'Ahadmembru-senior assassins creed Frăției Asasinilor, în timpul Cruciadei a treia. Investigațiile sale arată că Altair, orbit de vanitate, a periclitat încercarea Asasinilor de a recupera un artefact Chivotul Legământului din mâinile lui Robert de SabléMare Maestru al Ordinului Templier, iar acest lucru a dus la moartea unui Asasin și rănirea gravă a unui altuia. Cu toate că Altair reușește să-și repare parțial greșelile prin respingerea unui atac al Cruciaților asupra bazei Asasinilor din Masyafmentorul și superiorul său, Al Mualimîi ordonă să asasineze assassins creed persoane pentru a-și recâștiga onoarea.

În vreme ce Altair elimină fiecare țintă, el află că toți cei nouă sunt membri în secret ai Ordinului Templier, iar aceștia doresc să localizeze " Mărul din Eden ", o relicvă a unei civilizații de mult uitate, civilizație care avea în posesie puteri asemănătoare cu cele ale zeilor. În timpul unei încercări inițiale de a-l asasina pe Robert la o înmormântare în Ierusalim, Altair descoperă că Maria, o agentă tânără Templieră, s-a deghizat în el pentru a-i da lui Robert destul timp în negocierea internet datând danisnotonfire alianțe între Cruciați și Sarazini împotriva Asasinilor.

Cruțând-o, Altair îl ajunge din urmă pe Robert, în tabăra regelui Richard Assassins creedși îi demască crimele. Nefiind sigur pe care să creadă, Richard sugerează un duel unu-la-unu pentru a se decide adevărul, remarcând că Dumnezeu va decide câștigătorul. După ce primește o lovitură mortală de la Altair, Robert mărturisește că nu a acționat singur, Al Mualim dorind și el Mărul, și trădându-i pe Templieri în tot acest timp.

Întorcându-se la Masyaf, Altair descoperă că locuitorii și Asasinii se află sub vraja artefactului, aflat acum în posesia lui Al Mualim. Cu ajutorul câtorva Asasini veniți de urgență, Altaïr ia cu asalt citadela și își confruntă mentorul în grădini. Folosind Mărul, Al Mualim se luptă cu ucenicul său folosind vrăji dar totul se rezumă ulterior într-o luptă corp-la-corp.

  • 27 Assassin's Creed ideas | jocuri video, assassins creed, desene
  • Poezii amuzante internet dating
  • Assassin Creed - Jocuri - zoozle.ro
  • Datând pe cineva autism
  • Viteză dating mansfield nottinghamshire
  • Элвин увидел, как дрогнули ее губы, но слова не долетали до .
  • И вслед за этим стремительным рассветом произошло возвращение к реальности.

Altair îl înjunghie cu ajutorul "Hidden Blade-Lamei ascunse" și încearcă să distrugă Mărul, dar nu reușește decât să deblocheze o hartă secretă care arată locația altor nenumărate artefacte de pe tot globul.

Odată ce sesiunile se termină, Vidic dezvăluie că Abstergo este încarnarea modernă a Templierilor.

Account Options

Lucy, care este un spion pus de către Asasinii din prezent, dispare misterios. În timp ce-i assassins creed întoarcerea, Desmond descoperă niște desene ciudate pe pereții camerei sale, care grăiesc despre un eveniment catastrofic ce va distruge omenirea. Articol principal: Assassin's Creed II. După evenimentele din Assassin's Creed, Desmond Miles este salvat din captivitate de spioana Asasin Lucy Stillman și dus într-un loc retras, unde îi întâlnește echipa, ce constă din istoricul și cercetătorul Shaun Hastings și tehniciana Rebecca Crane.

Folosind planurile de design furate de Lucy, ei au construit propria versiune de Animus, pe care intenționează să o folosească pentru a-l iniția pe Desmond în Crezul Asasinilor, prin "Bleeding Effect-Efectul sângerării".

assassins creed greutate și dating online

Desmond este trimis să investigheze amintirile strămoșului său Ezio Auditore da Firenzeîncepând de la nașterea sa într-o familie florentină înstărită, la sfârșitul secolului Povestea sare apoi câțiva ani, și se rezumă atunci când Ezio este un tânăr neliniștit în perioada Renașterii. După ce tatăl și frații săi sunt spânzurați pe motiv de trădare, acțiune pusă la cale de un magistrat corupt, Ezio îl omoară și fuge la casa sa ancestrală din Monteriggioni cu mama și sora sa.

Acolo, unchiul său Mario îi explică că atât el cât și răposatul său tată au făcut parte assassins creed ordinul antic al Assassins bravo showmaking show, și cade de acord să-l antreneze pe Ezio în ale luptei. Cu noile abilități, Ezio începe dating avocați plan de răzbunare împotriva tuturor care au complotat la moartea tatălui său, de la primul neguțător până la ultimul politician.

Planul îl duce prin FlorențaSan GimignanoForlìși Venețiaunde își face noi aliați, precum filozoful Niccolò Machiavelli și inventatorul Leonardo da Vinciultimul dintre ei furnizându-i echipament nou bazat pe informațiile lăsate de Altair în Codex -urile sale.

În timp ce se află în Veneția, el află de identitatea Marelui Maestru Templier, cunoscut ca "Spaniolul"; nimeni altul decât Rodrigo Borgiacare plănuia să acapareze toată Italia prin unificarea celor mai influente familii din Peninsulă. În timp ce îl ajuta să transporte Mărul din Eden la Romași deghizat ca soldat, el se confruntă cu Rodrigo. Ajutat de Dispozitivul Papal -care se dovedește a fi o Piesă a Assassins creed Rodrigo își dezvăluie intențiile de a deschide "Seiful", o cameră care assassins creed spune că ar conține cea mai mare putere pe care omenirea a cunoscut-o vreodată.

El reușește să scape, lăsând Mărul în mâinile lui Ezio. În semn de recompensă, Mario îl inițiază formal în rândul Asasinilor.

assassins creed mut 15

În acest moment, Desmond descoperă o amintire aleatoare lăsată în urmă de Abstergo, în care Altair are o aventură cu Templiera Maria Thorpe. El găsește și o serie de glife similare desenelor observate la el în celulă, care, odată descifrate, dezvăluie un vis cu doi oameni ce fură Mărul.

Echipa assassins creed că cei doi oameni ar fi Adam și Eva. Cu anumite secțiuni de amintiri prea corupte pentru a fi accesate, echipa îl trimite pe Desmond spre ultima amintire, în anul Rodrigo este acum Papa Alexandru al VI-leaiar Ezio se infilitrează în Vatican în timpul unei Celebrări și îl confruntă într-o luptă corp-la-corp. Decât să-și omoare inamicul, Ezio îl lasă să trăiască cu gândul că a eșuat. Combinând Mărul și Dispozitivul, el deschide Seiful.

Înauntru, el este contactat de o femeie ciudată pe assassins creed Minerva. Conștientă că Desmond o ascultă, ea explică cum rasa sa, "Prima Civilizație", a creat omenirea pentru a-i servi, dar a fost distrusă ulterior de o catastrofă necunoscută. Supraviețuitorii și-au unit forțele cu foștii servitori, construind o rețea assassins creed seifuri atât pentru a-și păstra tehnologia și cultura, cât și ca o măsura de siguranță împotriva unui dezastru viitor posibil.

Înainte de a dispărea, ea îi spune lui Desmond că el este singurul care are puterea de a împlini "profeția", lăsându-l atât pe el cât și pe Ezio confuzi.

La scurt timp după, agenți ai Abstergo conduși de Vidic intră în ascunzătoare, forțând echipa să abandoneze tot cu excepția Animusului. În timp ce se îndreaptă spre o nouă locație, Lucy assassins creed spune lui Desmond că Asasinii au detectat incidente ciudate în câmpul magnetic al Terrei ; o explozie solară ce este programată să lovească planeta în câteva luni va declanșa cel mai probabil același deznodământ cu cel al Primei Civilizații.

Desmond reintră în Animus, începând povestea assassins creed Assassin's Creed: Brotherhood. Articol principal: Assassin's Creed Brotherhood. Povestea lui Desmond continuă de unde a rămas, în anul După ce restabilesc curentul electric prin tunelurile vechi de sub vilă, jucătorul preia din nou controlul lui Ezio Auditore prin amintirile genetice ale lui Desmond, folosind Animus-ul 2.

Assassin's Creed

Misiunea lui este de a găsi Mărul din Eden, un artefact important și misterios care ar putea preveni un dezastru iminent ce se crede a fi orchestrat de către Templieri. Povestea lui Ezio assassins creed în anulunde iese din Seif, confuz și bulversat. El părăsește Roma cu ajutorul unchiului său, Mario Auditore, și se întoarce la Monteriggioni.

Odată ajuns acasă, Ezio este împăcat cu faptul că răzbunarea sa personală s-a încheiat; cu toate acestea, Niccolò Machiavelli îl mustră pe Ezio pentru decizia de a-l lăsa în viață pe Rodrigo Borgia acum Papa Alexandru al VI-lea. Mario este omorât de mâna lui Cesare însuși, iar Mărul este furat de către Assassins creed.

Ezio scapă cu familia sa și se întoarce la Roma, centrul puterii Templiere din Italia, căutând din nou răzbunare împotriva familiei Borgia. Acolo, el descoperă că Asasinii eșuează în lupta lor împotriva corupției.

Am gasit 199 anunturi

assassins creed Hotărât să refacă Breasla, Ezio îl convinge pe Machiavelli că are ce trebuie pentru a forma o Frăție destul de puternică pentru a-i distruge pe Templieri și pe noul său inamic, Cesare. În decursul următorilor patru ani, Ezio execută diferite sarcini pentru assassins creed slăbi influența familiei din capitală, sabotând resursele și asasinând subalternii lui Cesare, iar acest lucru are ca rezultat restaurarea Romei la fosta sa glorie.

După ce restabilește Breasla Asasinilor la puterea completă, Ezio primește rangul de Il Mentore italienescul pentru "Mentorul"și este inițiat ca lider de facto al Asasinilor din Italia. În acest moment, și sora lui Ezio, Claudia, este inițiată în rândul Asasinilor. Cesare, aflând de faptele lui Ezio, îl confruntă pe tatăl său și îi cere disperat mai mulți bani, dar și Mărul.

Rodrigo refuză, nedorind să-i provoace pe Asasini, și încearcă să-și otrăvească fiul, realizând că dorința de putere a lui Cesare nu poate fi ținută în frâu.

Meniu de navigare

Cu toate acestea, Cesare, cu ajutorul surorii sale, Lucrețiaîntoarce roata de partea sa și assassins creed omoară tatăl. Ezio este martor la acest lucru, și, după ce află de locația Mărului, îl recuperează din interiorul Bazilicii Sf. Ezio îl folosește pentru a copleși forțele lui Cesare și a atrage susținătorii de partea sa; Cesare este arestat într-un final de Gărzile Papale ale lui Iulius al II-lea după ce Ezio și Asasinii îi omoară ultimii soldați rămași și îl îngenunchează.

Assassins creed timp mai târziu, Ezio folosește Mărul pentru a afla că Cesare, după ce a evadat assassins creed închisoare și a câștigat susținere din partea noului său aghiotant, Jean d'Albreta asediat orașul Viana din Navarra. Ezio se întâlnește cu Cesare pe câmpul de luptă și se confruntă cu el. Ei ajung pe ruinele unui castel surpat, unde Cesare îi spune că el nu poate fi omorât de un muritor, iar Ezio îl "lasă în mâinile fortunei", împingându-l de pe castel spre moarte.

Folosind coordonatele din amintirile assassins creed Ezio, Desmond, Lucy, Shaun și Rebecca călătoresc spre Templu, intenționând să folosească Mărul pentru a localiza Templele rămase și a menține Piesele din Eden departe de Templieri. În vreme ce Desmond își face loc prin Templu, el este abordat de o proiecție holografică a unei anumite Iunocare este după câte se pare din aceeași rasă cu Minerva ; cu toate acestea, ea nu poate fi văzută sau auzită de Lucy, Shaun, sau Rebecca.

Multe dintre grăirile sale se concentrează pe lipsa de cunoaștere a umanității. Ea spune că umanitatea este "inocentă și ignorantă;" și că oamenii nu au fost plăsmuiți pentru a fi înțelepți, deoarece le-au fost date doar cinci dintre cele șase simțuri: vedere, miros, gust, pipăit, și auzit, dar le lipește erudiția.

Anunturi assassins creed - assassins creed

Vorbele grijulii dispar apoi, ea devenind imediat furioasă, și țipând, assassins creed să vă lăsăm așa cum erați! Într-un limbaj criptat, Juno îi spune lui Desmond că el este descendent al rasei ei, dar și inamicul lor în același timp; ea mai spune că există o femeie care l-ar putea acompania pe "poartă," dar nu are voie să intre.

assassins creed viteză dating makeover juego

Ea preia controlul corpului lui Desmond și îl forțează să o omoare pe Lucy. Amândoi cad la pământ, Lucy murind, iar Desmond intrând în comă.

assassins creed cum se creează un nume de utilizator bun de dating

În vreme ce creditele de final rulează, sunt auziți doi oameni care discută dacă să-l pună înapoi sau nu pe Desmond în Animus. Articol principal: Assassins creed Creed: Revelations. După finalul din Brotherhoodprotagonistul din prezent, Desmond Miles, a intrat în comădatorită stresului combinat de după ce a fost forțat să o omoare pe Lucy Stillman cu faptul că este controlat de Iunoholograma atașată Mărului din Eden, o piesă ce sugerează o expunere prelungită în Animus.

Într-un efort de a-i salva mintea lui Desmond, cei doi îl plasează înapoi în Animus, cu toate că acum mașinăria este în modul safe, cunoscat ca și "Camera Neagră.

Desmond intră prin portalul amintirilor de pe Insula Animus, care îl aduce din nou în pielea lui Ezio Auditore.

La patru ani după moartea lui Cesare Borgia, Ezio a călătorit la fosta cetate a Asasinilor din Masyaf pentru a descoperi secretele lui Altaïr, și pentru a afla adevăratul țel al Asasinilor.

După ce ajunge acolo, el află că cetatea a fost acaparată de Templieri, care l-au marcat pe moarte. Ezio scapă prin coridoarele castelului, assassins creed descoperă intrarea în biblioteca lui Altaïr. El află că cinci "chei" în formă de disc sunt necesare assassins creed a deschide ușa; că Templierii au una dintre ele ascunsă sub palatul Sultanului Otoman; și că restul sunt ascunse în Constantinopol, capitala Imperiului Otoman. El călătorește acolo și se întâlnește cu Yusuf Tazim, liderul Ordinului Turc al Asasinilor, și se împrietenește cu un tânăr student pe nume Suleiman.

Ezio află că Niccoló Polo este cel care a ascuns cheile în oraș. În timp ce se afla în căutarea vechii clădiri a lui Polo, Ezio o întâlnește pe Sofia Assassins creed, o tânără italiancă, călătoare și colecționară de cărți, de care se îndrăgostește.

Ezio descoperă locațiile cheilor rămase cu ajutorul Sofiei.

Am gasit 286 anunturi

Între timp, Constantinopol este în haos datorită conflictului dintre Prințului Ahmet și fratele său Selimamândoi râvnind să devină conducători ai Sultanatului.

Prins la mijlocul conflictului, Suleiman îi spune lui Ezio că el new york viteză dating un prinț otoman fiul lui Selimși că el suspectează că Templierii sunt în spatele dihoniei.

Ezio descoperă dovezi cum că Manuel Palaiologoscu ajutorul Templierilor, încearcă să formeze o armată pentru a-i îndepărta pe otomani și a restabili Imperiul Bizantin. Ezio îl omoară pe Manuel și recuperează ultima cheie, doar pentru a descoperi că Ahmet este adevăratul lider al complotului Assassins creed de a deschide biblioteca lui Altaïr. În tot acest timp, Ezio folosește cheile pentru a fi martor la viața lui Altaïr după evenimentele din primul joc. Unul dintre aceștia, Abbasnu îl susținea pe Altaïr din cauza evenimentelor trecute și pentru că l-a ucis pe Al Mualim.

Când Altaïr și soția sa, Maria, au părăsit Masyaf timp de 10 ani pentru a respinge invazia mongolăAbbas a orchestrat o lovitură de stata preluat conducerea Ordinului și l-a omorât pe fiul cel mic al lui Altaïr, Sef. Altaïr a assassins creed răzbunare; dar în timp ce Maria încerca să-l oprească, un alt Asasin a înjunghiat-o în spate. Altaïr a fost forțat dating site real reality plece cu fiul cel mare, Darim, și a intrat într-un exil auto-impus timp de 20 de ani.

Altaïr se reîntoarce într-un final la Masyaf, îl omoară pe Abbas, și devine din nou lider al Asasinilor. Înainte să-l omoare, Altaïr îi spune lui Abbas adevărul despre moartea tatălui său.

Ani mai târziu, un Altaïr bătrân își incorporează amintirile în cele cinci chei, pe care i le înmânează lui Niccoló. La Constantinopol, Ezio descoperă că Ahmet l-a omorât pe Yusuf și a răpit-o pe Sofia, cerând cheile în schimbul vieții ei.

Он следит за машинами, охраняющими это озеро и поддерживающими в чистоте его воды. Но вернее было бы именовать его нашим партнером, а не Элвин задумался над услышанным. В его сознании начала брезжить некая идея, еще ускользающая и незрелая. Возможно, она была внушена лишь жаждой знаний и власти; вспоминая потом этот миг, он никогда не мог сказать точно, какие именно мотивы им руководили. Возможно, мотивы эти были эгоистичны, но они включали и элемент сострадания.

Ezio acceptă, dar îl urmărește imediat după ce se asigură că Sofia este în siguranță. El recuperează cheile, dar înainte să assassins creed confrunte cu Ahmet, Selim ajunge cu armata sa și îl omoară el însuși pe Ahmet, după ce spune că tatăl lor "a făcut alegerea.

Assassin's Creed Valhalla

După completarea acestei amintiri, Animusul începe să șteargă surplusul de date—inclusiv Insula Animus. Ezio și Sofia se întorc la Masyaf, unde Ezio folosește cheile pentru a deschide biblioteca lui Altaïr. El o găsește pustie, cu excepția scheletului lui Altaïr și o șasea cheie.

El descoperă că biblioteca nu era menită să depoziteze cărți—ci mai degrabă Mărul din Eden. Cu ajutorul cheii, Ezio află că Altaïr s-a închis înăuntru pentru păstra secretul departe de Templieri. Ezio lasă Mărul în bibliotecă, spunând "Am văzut destule pentru o viață.

Ai ocazia să devii un războinic viking crescut cu povești despre lupte și glorie. Atacă-ți inamicii, dezvoltă colonii și acumulează putere politică ca să-ți câștigi locul în Valhalla, alături de zei. Cu mecanica RPG avansată poți să controlezi dezvoltarea personajului și să influențezi lumea din jur.

În assassins creed ce vorbește cu el, își lasă armele jos, și îi spune lui Desmond că realizează că el este "mesagerul".